Nedjelja, 9. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Skup o ulozi ravnatelja i stručnih suradnika u radu s pripravnicima u vrtićima

10.02.2014.


Agencija za odgoj i obrazovanje organizira  stručni skup na temu Uloga ravnatelja i stručnih suradnika u povjerenstvu za stažiranje pripravnika koji se  10. i 11. veljače održava  u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku.

 

 

Tijekom dvodnevnog skupa sudionici promišljati svoju odgojno-obrazovnu praksu koja neizostavno uključuje i rad s pripravnicima u predškolskim ustanovama  budućim nositeljima odgoja i obrazovanja te jačati svoje kompetencije kroz zajednički rad sa svojim kolegicama i kolegama.

 

 

S obzirom na to da povjerenstvo za stažiranje pripravnika osim mentora obvezno čine stručni suradnik (pedagog ili psiholog) i ravnatelj vrtića kao predsjednik povjerenstva,  Agencija započinje s novim programom stručnog usavršavanja namijenjenog jačanju kompetencija ravnatelja i stručnih suradnika u navedenim ulogama.

 

 

Predavači na stručnom skupu će biti Tihana Radojčić, prof., voditeljica Odjela za opće poslove i pomoćnica ravnatelja Agencije, mr. sc. Inga Seme Stojnović, viša savjetnica za ravnatelje u predškolskim ustanovama, Tončica Kalilić, prof., viša savjetnica za predškolski odgoj, Teodora Dubrović, prof., viša savjetnica za predškolski odgoj i Davorka Guštin, prof., viša savjetnica za predškolski odgoj.

 

 

Inače, Agencija u  u svojim programima stručnog usavršavanja veliku pozornost daje pripravnicima i njihovim mentorima, kao i jačanju kompetencija ravnatelja i stručnih suradnika kao članova povjerenstva za stažiranje.

 

 

Sveobuhvatnu pripremu za uspješno ostvarivanje programa pripravničkog staža i polaganje stručnog ispita pripravnici dobivaju kroz dvije vrste stručnih skupova: Stažiranje i polaganje stručnog ispita – opći dio i Stručno-metodička priprema za polaganje stručnog ispita.

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine
Župan uputio čestitku povodom 25. obljetnice VRO Oluja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja