Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Na Valentinovo zupskiportal.hr vas vodi na Gorana Karana

11.02.2014.


Na Valentinovo - Dan zaljubljenih 14. veljače zupskiportal.hr u suradnji  Culture Club Revelin vodi vas na koncert Gorana Karana i Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Pošaljite mail s imenom ovog pjevača na adresu info@zupskiportal.hr i prvo dvoje čitatelja dobiva po dvije karte.

 

 

 

Goran Karan je jedan od najcjenjenijih i najnagrađivanijih hrvatskih pjevača, dalmatinski slavuj izuzetnog emocionalnog nastupa, koji je otpjevao mnogobrojne prekrasne  ljubavne balade.

 

 

Upravo zbog toga Culture Club Revelin, odlučio je za Valentinovo napraviti pravi koncertni spektakl u kojem će se u prigodno romantičnom ambijentu kluba, jedan od najljepših hrvatskih glasova spojiti sa klasičnim zvukom dubrovačkog simfonijskog orkestra, kojim će ravnati maestro Đelo Jusić.

 

 

 

Goran Karan do sada je objavio šest solističkih albuma i svi su prodani u zlatnoj,platinastoj i dijamantnoj tiraži,objavio mnogobrojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, te ostvario duete sa eminetnim izvođačima iz zemlje i svijeta.

 

Prestižna diskografska nagrada “Porin 2000” pripala mu je tri puta i to za “Najbolji album zabavne glazbe”, za “Najbolju mušku vokalnu izvedbu” i “Najbolju vokalnu suradnju” (duet s Oliverom Dragojevićem).

 

 

 

Zasigurno će Goran Karan pokloniti Dubrovčanima prekrasnu večer punu emocija i lijepih melodija, među kojima su već publici poznate Lipa si lipa, Kad zaspu anđeli, Ja sam samo vagabundo, Ružo moja bila,  Da me poljubiš, Ne šalji lađe, Putujem tamo  i mnoge druge.

 

 

Ulaznice u pretprodaji  40 kn, a na ulazu 70 kn. VIP ulaznice 100 kn.

Vrata Culture Cluba Revelin  se otvaraju u 21 h, a koncert počinje u 22 h.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja