Subota, 13. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Četverogodišnjak dovezen u Hitnu s 2,8 promila alkohola u krvi

03.03.2014.


U Službu hitne medicinske pomoći Domu zdravlja Tuzla u subotu naveče dovezen je četverogodišnji dječak, koji je imao čak 2,8 promila alkohola u krvi, potvrđeno je iz više izvora u toj zdravstvenoj ustanovi.

 

 

Dječaka su, kako je rečeno, u alkoholiziranom stanju doveli njegovi roditelji. Tijekom prijema dječak nije mogao normalno hodati i pričati. No, nakon brzog i profesionalnog medicinskog tretmana, njegovo stanje se popravilo, te je ubrzo pušten kući, piše ‘’Oslobođenje’’.

 

 

Roditelji su ispričali i kako je došlo do toga da se dječak napije. Naime, s obzirom na to da je dječakov otac imao više litara rakije, ovo žestoko piće je uskladišteno u podrumu.

 

Dječak je vidio kako otac pije rakiju, te odakle je donosi. U subotu se dječak igrao ispred kuće i, prema priči roditelja, najvjerovatnije je otišao u podrum. Nije poznato koliko je rakije popio, niti koliko je dugo konzumirao ovo piće. Da je dječak pijan, primijetila je navodno njegova majka kada ga je pozvala u kuću.

 

 

Prema nekim podacima, postoji pripitost, pijanstvo, jako pijanstvo i alkoholna koma. Jako pijanstvo je kada čovjek ima više od 2,5 promila alkohola u krvi, kao što je imao i dječak. Da bi osoba bila u ovom stanju, potrebno je da popije dva litra vina ili 4-5 decilitara žestokog pića.

 

Nezavisne novine/Oslobođenje

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Policija objavila detalje prometne, poginuli brat i sestra


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja