Ponedjeljak, 15. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Od 1. lipnja nema prometa šetnicama u Mlinima i Srebrenom, koja će uskoro biti zatvorena 365 dana

07.03.2014.


Od 1. lipnja do 30. rujna za promet se zatvara Šetalište dr. Franja Tudjmana u Srebrenom i to od zgrade Vila Lada do Banja, te Šetalište Marka Marojice, od pristaništa Mlini u smjeru depadansa Studenac i ulice Tupina.

 

 

 

Od ove odluke Općinskog vijeća Župe dubrovačke izuzeta su vozila s dozvolom, te interventna vozila, te se njihova brzina kretanja tom pješačkom zonom ograničava na 20 km/h. Također se prometovanje može odobriti vozilima koji nisu teži od 5 tona, a za potrebe odvoza smeća, opskrbe prodavaonica i ugostiteljskih objekata i to od 6 do 9 sati, zatim za dopremu plina, prijevoza pokućstva i ogrijeva, građevinskog materijala, organizaciju pripredbi i snimanja, prijevoz novca, protokola, teških invalida i bolesnih osoba, umrlih osoba, članova uže obitelji za odlazak na pogreb, te za osobe koje posjeduju garažu ili parking mjesto u tim ulicama, a u Srebrenom mogu i osobe koje tamo posjeduju smještajno-iznajmljivačke jedinice. Osobe koje posjeduju vez za plovilo u luci Srebreno vozila mogu parkirati na obilježenim parking mjestima od Vile Lada do luke Srebreno, također stoji u općinskoj odluci.

 

 

 

 

Prema riječima općinskog načelnika Silvija Nardellija promet se u Srebrenom ograničava i tijekom zime i to vikendom od petka u 16 sati do ponedjeljka u 6 sati, ali se očekuje da će kad bude uređen hotel Orlando ta šetnica biti za promet zatvorena čitavu godinu, svih 365 dana.

 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja