Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

U srijedu će se znati tko bi ulagao u Kupare

07.03.2014.


U ponedjeljak 10. ožujka 2014. u ponoć završit će natječaj za Poziv za iskazivanjem interesa za osnivanjem prava građenja i prava služnosti nekretnina na lokaciji Kupari I, priopćeno je danas iz Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

 
Povjerenstvo za odlučivanje o ovom natječaju u sastavu: ministar turizma Darko Lorencin, njegov zamjenik Ratomir Ivičić, predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladen Pejnović i njegov zamjenik Alen Čičak, te načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli, sastat će se u srijedu 12. ožujka 2014. u 17 sati kako bi otvorili pristigle ponude, nakon čega će Ured objaviti pisano službeno priopćenje o daljnjem tijeku procesa, navodi se također u priopćenju.

 

Kako se do sada spekuliralo u medijima, već je za Kupare su zainteresirani  grupacija Hyatt, Karisma Hotels Adriatic, Agrokor i TUI, turski Rixos, zatim neke ruski i azerbajdžanski investitori.

 

Kako je za nedavnog posjeta Kuparima, kazao premijer Zoran Milanović do  kraja proljeća bi se moglo znati  tko će dobiti koncesiju i pravo građenja na 99 godina, uložiti više stotina milijuna eura, te otvoriti barem 300 radnih mjesta.  

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja