Utorak, 21. ožujka 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Koji horoskopski znak laže, a tko ljubi istinu

14.03.2014.


Iako znamo da lagati nije lijepo, svejedno ponekad sami sebe uhvatimo kako izmišljamo neke stvari, a nekada se laž zaista ne može izbjeći.

 

 

Što se Zodijaka i njegove generalne situacije tiče, nisu svi znakovi jednaki. Nekima je laganje urođeno i na njihove dobro razrađene laži bi svatko nasjeo, dok drugima to nikako ne ide, pa se na kraju sami zapetljaju u vlastitim pričama.

 

 

 

BLIZANCI

To su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zaklinju u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.

 

 

ŠKORPION

Vrlo je uvjerljiva – ona izmišlja bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudila nekome, već samo želi provjeriti tuđu inteligenciju. U stvari, ona traži sebi ravne osobe ili još bolje izazov.

 

 

LAV

On ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompoznost i značaj.

 

 

OVAN

Lažu nespretno i rijetko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulsivno se odlučuju na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave što su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.

 

 

STRIJELAC

Slično kao i Ovan – istina je njegovo najjače oružje, pa se osjeća nesiguran kad laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju, pa da može prekinuti farsu.

 

 

VODENJAK

Ne voli lagati, ali je spremna na kompromise i "zataškavanje istine", ukoliko ocijeni da  će tako spasiti neku vezu ili spriječiti prijatelja da bude povrijeđen.

 

 

VAGA

Zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prešute nešto ili diskretno promijene temu s ljubaznim smiješkom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neugodne stvari.

 

 

RAK

Teško ćete ga uhvatiti u laži – ima izvrsnu memoriju i točno pamti šta je kome i kako slagao. Tome pribjegava kako bi pomogao bližnjem.

 

 

RIBA

Laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim dogadjanjima i zdravlju, pošto želi odložiti  svoje obaveze i učini svoj život zanimljivijim.

 

 

JARAC

Ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uvjerljivim razlozima i opravdanjima. On laži rijetko izgovara u afektu, uvijek se radi o pomnom planiranju.

 

 

BIK

Izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao povjerovati.

 

 

DJEVICA

Rijetko se služi lažima, ali kada ih već upotrijebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su u vezi s vlastitim zdravljem i poslom.

Najčitanije (7 dana)

POLICIJA: Tijelo pronađeno kod Mljeta je identificirano kao nestali Hrvoje Sterniša
Tko je zainteresiran za izgradnju priključka za optičku mrežu u Župi
Županija dodijelila koncesije za plažu u Srebrenom


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja