Četvrtak, 20. siječnja 2022.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

PROVJERITE: Čega se plaši koji astrološki znak

16.03.2014.


Svaki astrološki znak ima specifičnu energiju, način izražavanja i potrebe. Kad su osnovne potrebe u opasnosti, caruju nesvjesni strahovi. Kad prepoznamo svoj strah, kad sebi priznamo da ga nosimo u sebi, tada bar znamo s čim imamo posla. U tome nam može pomoći i poznavanje čega se boji naš astrološki znak, a evo šta astrolozi otkrivaju:

 

 

OVAN: Osjećaj ispunjenog života postižete prihvaćanjem izazova. Prirodni ste vođa, nezavisni, hrabri i pokretljivi. Volite se natjecati kako biste pobijedili i tako učvrstili svoj ego. Strah od poraza vaš je najveći neprijatelj. Bojite se da niste dovoljno dobri, spretni, sposobni, pametni ili lijepi da biste u nadmetanju s drugima odnijeli pobjedu.

 

BIK:  Stvaranje sigurnosti i ljepote u svijetu koji vas okružuje vaš je najvažniji zadatak. Svaki korak prema naprijed pažljivo je pripremljen jer morate biti sigurni da nove stvari neće narušiti sve ono što ste već stvorili i izgradili. Ne volite riskirati, a poznate stvari i navike daju vam osjećaj sigurnosti. Najviše se bojite iznenadne i nepredvidive promjene.

 

 

BLIZANCI: Vaša potraga za znanjem i skupljanje najrazličitijih informacija imaju korijen u dubokom uvjerenju da će vas znanje zaštititi od životnih boli. Vaš je um prezaposlen opažanjem. Morate biti stalno u pokretu kako vam ništa ne bi promaklo. Opasnost da ostanete odsječeni od izvora informacija stvara strah od izolacije.

 

 

RAK: Vaša brižna i osjećajna narav ima izražene zaštitničke sklonosti. Važan vam je osjećaj da vas trebaju, da osjetite emotivnu sigurnost u krugu obitelji, s ljudima koji vas vole. Najviše se bojite nepripadanja, kad samoća prijeti da nećete imati kuda usmjeriti svoje osjećaje.

 

 

LAV: Vi se morate osjećati posebno i jedinstveno da biste bili zadovoljni. Osjećaj da vam je namijenjena posebna sudbina izvor je vašeg ponosa i kreativnosti. Potrebne su vam pohvale da biste se osjećali sigurno. Arhetipski strah koji vas najžešće sputava je strah od beznačajnosti. Ne želite da vaš život bude običan, ne podnosite ignoriranje.

 

 

DJEVICA:  Život doživljavate kao neuredno i kaotično mjesto, pa je stvaranje reda preduvjet da biste se osjećali sigurno. Duboko skriven u vama je strah od nereda, posebno emotivnog kaosa, koji bi vas mogao zaskočiti i odvući u stanje bespomoćnosti u kojem  nemate kontrolu.

 

VAGA: Osjećate se dobro kad znate da vas drugi prihvaćaju. Da biste to postigli, nastojat ćete ugoditi drugima i stvarati skladne odnose. Premda vjerujete u korektne odnose, poštenje i uljudnost, to su ideali koje je stvorio um u pokušaju da se zaštiti od nepredvidivosti i kaosa osjećaja. Vaš najveći strah je strah od sukoba jer tada osjećaji izmiču kontroli.

 

 

ŠKORPION:  Vi ste vrlo intenzivna osoba, koja ništa ne radi polovično. Kad se nečega primite, bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, potpuno ćete se predati tom zadatku. Volite da vas smatraju odgovornim i pouzdanim. Strah od gubitka kontrole vaš je skriveni neprijatelj.

 

 

STRIJELAC: Vaš optimizam i vjera u budućnost počivaju na osjećaju da je život putovanje. Treba vam puno slobode da istražujete, da lutate u potrazi za odgovorima. Vrata novih mogućnosti uvijek moraju biti otvorena. Bojite se da će vam biti uskraćena sloboda.

 

 

JARAC:  Vi ste osoba koja uvijek postiže više. Uporni i ambiciozni, precizno uočavate životnu stvarnost i stvarate strategiju razvoja. Strah od neuspjeha kulminacija je lepeze strahova - od greške, od kazne, od gubitka statusa ili novca.

 

 

VODENJAK: Vi ste nezavisna osoba snažne volje, originalnih ideja. Želite živjeti po vlastitim pravilima i ne bojite se biti drukčiji. Svjesni ste da nagoni i osjećaji pokreću svijet. Njihova iracionalnost, neobjašnjivost duboko vas plaše.

 

 

RIBE: Vi ste osjetljiva, intuitivna i prilagodljiva osoba koja duboko osjeća život. Čini se da jednom nogom stojite u stvarnosti, a drugom u nekom nevidljivom svijetu. Život bez ljubavi i samoća za vas mogu biti razarajući, ali najveći strah proizlazi iz opasnosti da izgubite vezu s imaginarnim svijetom iz kojeg crpite snagu.

Najčitanije (7 dana)

Vozačici koja je skrivila prometnu na Mljekari policija uručila prekršajni nalog zbog više prekršaja
Ređenje imenovanog biskupa mons. Roka Glasnovića 22. siječnja u katedrali


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja