Utorak, 16. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

PROVJERITE: Čega se plaši koji astrološki znak

16.03.2014.


Svaki astrološki znak ima specifičnu energiju, način izražavanja i potrebe. Kad su osnovne potrebe u opasnosti, caruju nesvjesni strahovi. Kad prepoznamo svoj strah, kad sebi priznamo da ga nosimo u sebi, tada bar znamo s čim imamo posla. U tome nam može pomoći i poznavanje čega se boji naš astrološki znak, a evo šta astrolozi otkrivaju:

 

 

OVAN: Osjećaj ispunjenog života postižete prihvaćanjem izazova. Prirodni ste vođa, nezavisni, hrabri i pokretljivi. Volite se natjecati kako biste pobijedili i tako učvrstili svoj ego. Strah od poraza vaš je najveći neprijatelj. Bojite se da niste dovoljno dobri, spretni, sposobni, pametni ili lijepi da biste u nadmetanju s drugima odnijeli pobjedu.

 

BIK:  Stvaranje sigurnosti i ljepote u svijetu koji vas okružuje vaš je najvažniji zadatak. Svaki korak prema naprijed pažljivo je pripremljen jer morate biti sigurni da nove stvari neće narušiti sve ono što ste već stvorili i izgradili. Ne volite riskirati, a poznate stvari i navike daju vam osjećaj sigurnosti. Najviše se bojite iznenadne i nepredvidive promjene.

 

 

BLIZANCI: Vaša potraga za znanjem i skupljanje najrazličitijih informacija imaju korijen u dubokom uvjerenju da će vas znanje zaštititi od životnih boli. Vaš je um prezaposlen opažanjem. Morate biti stalno u pokretu kako vam ništa ne bi promaklo. Opasnost da ostanete odsječeni od izvora informacija stvara strah od izolacije.

 

 

RAK: Vaša brižna i osjećajna narav ima izražene zaštitničke sklonosti. Važan vam je osjećaj da vas trebaju, da osjetite emotivnu sigurnost u krugu obitelji, s ljudima koji vas vole. Najviše se bojite nepripadanja, kad samoća prijeti da nećete imati kuda usmjeriti svoje osjećaje.

 

 

LAV: Vi se morate osjećati posebno i jedinstveno da biste bili zadovoljni. Osjećaj da vam je namijenjena posebna sudbina izvor je vašeg ponosa i kreativnosti. Potrebne su vam pohvale da biste se osjećali sigurno. Arhetipski strah koji vas najžešće sputava je strah od beznačajnosti. Ne želite da vaš život bude običan, ne podnosite ignoriranje.

 

 

DJEVICA:  Život doživljavate kao neuredno i kaotično mjesto, pa je stvaranje reda preduvjet da biste se osjećali sigurno. Duboko skriven u vama je strah od nereda, posebno emotivnog kaosa, koji bi vas mogao zaskočiti i odvući u stanje bespomoćnosti u kojem  nemate kontrolu.

 

VAGA: Osjećate se dobro kad znate da vas drugi prihvaćaju. Da biste to postigli, nastojat ćete ugoditi drugima i stvarati skladne odnose. Premda vjerujete u korektne odnose, poštenje i uljudnost, to su ideali koje je stvorio um u pokušaju da se zaštiti od nepredvidivosti i kaosa osjećaja. Vaš najveći strah je strah od sukoba jer tada osjećaji izmiču kontroli.

 

 

ŠKORPION:  Vi ste vrlo intenzivna osoba, koja ništa ne radi polovično. Kad se nečega primite, bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, potpuno ćete se predati tom zadatku. Volite da vas smatraju odgovornim i pouzdanim. Strah od gubitka kontrole vaš je skriveni neprijatelj.

 

 

STRIJELAC: Vaš optimizam i vjera u budućnost počivaju na osjećaju da je život putovanje. Treba vam puno slobode da istražujete, da lutate u potrazi za odgovorima. Vrata novih mogućnosti uvijek moraju biti otvorena. Bojite se da će vam biti uskraćena sloboda.

 

 

JARAC:  Vi ste osoba koja uvijek postiže više. Uporni i ambiciozni, precizno uočavate životnu stvarnost i stvarate strategiju razvoja. Strah od neuspjeha kulminacija je lepeze strahova - od greške, od kazne, od gubitka statusa ili novca.

 

 

VODENJAK: Vi ste nezavisna osoba snažne volje, originalnih ideja. Želite živjeti po vlastitim pravilima i ne bojite se biti drukčiji. Svjesni ste da nagoni i osjećaji pokreću svijet. Njihova iracionalnost, neobjašnjivost duboko vas plaše.

 

 

RIBE: Vi ste osjetljiva, intuitivna i prilagodljiva osoba koja duboko osjeća život. Čini se da jednom nogom stojite u stvarnosti, a drugom u nekom nevidljivom svijetu. Život bez ljubavi i samoća za vas mogu biti razarajući, ali najveći strah proizlazi iz opasnosti da izgubite vezu s imaginarnim svijetom iz kojeg crpite snagu.

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
Priča o Brgaćaninu koji je preplovio Atlantik
JOŠ 3 DANA: Novčana potpora Županije za obitelji s četvero i više djece


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja