Ponedjeljak, 15. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Čačić osniva Narodnu stranku reformista

01.04.2014.


Nekadašnji članovi Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata (HNS), vjerni Radimiru Čačiću, predali su zahtjev za registracijom udruge kao preteče novoj Narodnoj stranci - reformista, koja će biti osnovana po povratku Čačića iz pulskog zatvora.

 

 

Predsjednica Udruge inicijative za osnivanje Narodne stranke- reformista je bivša HNS-ova zastupnica u Hrvatskom saboru Natalija Martinčević koja je rekla Hini da su udrugu osnovali kako bi imali formu za djelovanje jer "mnogi žele izaći iz HNS-a i pridružiti se novoj političkoj opciji".

 

 

Zainteresiranima smo  morali ponuditi neku formu, a stranku ćemo osnovati po povratku Čačića na slobodu, kaže Martinčević.

 

 

Za osnivanje udruge simbolički su izabrali po jednog člana iz svih krajeva Hrvatske, s obzirom da imaju namjeru biti nacionalnom strankom sa snažnim uporištem na hrvatskom sjeveru.

 

 

Udruga inicijative za osnivanje nove stranke imat će sjedište u Zagrebu, a Narodna stranka – reformista namjerava "nuditi i provoditi konkretna rješenja za izlazak iz krize i gospodarski napredak, dok stranke u Hrvatskoj i dalje vode ideološke ratove".

 

 

Naša inicijativa poruka je svim građanima Hrvatske koji prepoznaju temeljne vrijednosti narodnjaštva nekadašnje Hrvatske narodne stranke, da nas podrže i pridruže nam se u stvaranju nove, kompetentne i odgovorne političke snage u Hrvatskoj, poručila je Martinčević.

 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja