Četvrtak, 7. prosinca 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Novo virtualno ruho Juga

02.04.2014.


Ponukani velikim brojem zahtjeva za praćenje zbivanja putem društvenih mreža oko Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje odlučili smo službeni portal Juga prilagoditi ovom trendu. Ne možemo i ne smijemo zanemariti činjenicu da se jugovoj Facebook stranici priključilo 8,5 tisuća ljudi, što nas čini sretnima, ali je i dodatna obaveza, poručuju iz Juga.

 

 

Nova stranica Juga, samo je prvo izdanje onoga što ćemo razvijati u suradnji s našim navijačima. Prvi dojam 'siromašnog' sadržaja vrlo ćemo brzo nadopunjavati dodatnim elementima koji će vam u svakom trenutku pružati sve potrebne informacije oko i u samom klubu. Vrlo skoro ćemo site prilagoditi i mobilnim platformama, što je također jedan od prioriteta.

 

 

Za razliku od prethodne verzije, ovo dizajnersko, a i programersko riješenje ima lakši pristup Facebooku i Twitteru, a novost je da u medijsku obitelj Juga uključujemo i Instagram, te s velikim ponosom Youtube kanal Jug TV, putem kojega se našoj stranici mogu gledati sve utakmice Juga.

 

 

Prvi veliki projekt bit će predstojeći 4. Međunarodni turnir TOMO Udovičić od 3. do 6. travnja 2014.  kojega ćemo na našim stanicama putem LIVE streaminga prenositi u cijelosti. I ne zaboravite... Uz ovakvog Juga uvijek - očekujte iznenađenja!

Najčitanije (7 dana)

FESTA: Zar nije Libertas mogao Župljanima, Konavljanima i Primorcima osigurati besplatan prijevoz
Novo igralište kraj škole na Mljekari
KUPARI: Telefonska pala popriječila ulicu, nitko je ne mrda


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja