Utorak, 21. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   info    |   đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Novi predsjednik Nikola Duper: VK Gusar nije samo klub, nego povijest i institucija

08.04.2014.


Novi predsjednik Vaterpolskog kluba Gusar iz Mlina je 53-godišnji Nikola Duper, koji je naslijedio Petra Ivelju, najstarijeg člana kluba, jednog od osnivača kluba.

 

 

 

Tako je odlučeno na Skupštini kluba na kojoj je izabrna i nova uprava.  Đuro Lonza i Ivo Handabaka će i dalje biti dopredsjednici Gusara, dok je Nikša Miloslavić sportski direktor. Izvršni odbor Gusara čine Miše Martić, Nikola Matičević, Teo Begović, Nikola Grbić, Đuro Milić, Pero Račić, Žarko Matičević, Hrvoje Bubalo, Marko Herco, Neven Jerković i Teo Rašica.

 

 

Novi predsjednik Gusara istaknuo je kako je imao priliku sudjelovati na više sastanaka uprave i treba reći da se kroz godine rada stvorila izvanredna atmosfera, a i odlični rezultati.

 

 

- Ne bi imalo smisla raditi bilo kakve radikalne promjene i moj rad će biti nastavak dosadašnje politike kluba. To se prije svega odnosi na rad s djecom, jer sport je prekrasno odgojno sredstvo i način izgrađivanja snažnih i pozitivnih ličnosti. Isto tako ulagat ćemo i dalje napore da bi u prvoj momčadi igralo što više Župljana jer samo tako ostajemo u domeni istinskoga sporta – riječi su predsjednika Gusara, čiji će jedan od prvih zadataka biti legalizacija plivališta u Mlinima.

 

 

- Jedno od ključnih pitanja je legalizacija klupskih prostorija i plivališta i stavljam na raspolaganje svu moju poslovičnu tvrdoglavost i poznavanje medija i komunikacije u ostvarivanju ovog velikog cilja. Svi znamo da Gusar nije samo vaterpolski klub. On je povijest, on je institucija, on je instrument cijele zajednice u službi naše djece, on je budućnost. Dakle, on zaslužuje najbrže moguće rješenje ovog neugodnog problema koji se povlači već predugo. Zato, kao prvi moj konkretan potez, želim pozvati sve prisutne na ulaganje svih napora, već prema svojim mogućnostima, da se rješenje pojavi u roku koji će se mjeriti mjesecima, a ne godinama. Duboko sam uvjeren da je to pravi ulog u budućnost Župe i sporta uopće – naglasio je Nikola Duper.

 

 

Također je rekao kako mu je želja pokrenuti projekt "Dubrovačke škole vaterpola", koja bi, kazao je bila rješenje mnogih problema i postavila sasvim nove pretpostavke za još snažniji razvoj vaterpolo sporta u dubrovačkom kraju.

 

 

Nazočnima su se obratili Srđan Dragojević, predsjednik Županijskog vaterpolskog saveza i Lukša Jakobušić predsjednik Jug Croatia osiguranja, koji je i sam bio član Uprave Gusara u nekoliko mandata.

 

 

- Gusar je uvijek imao puno bolju upravu nego što su rezultati to govorili. Ima jedna poslovica koja kaže da je bolje ne ispuniti visoko postavljene ciljeve nego ispuniti one nisko postavljene. Jug će pomoći Gusaru, to uopće nije upitno. Kao svoje partnere nosimo Vas u novo kandidiranom projektu Europskih fondova za sljedeću sezonu, što znači da bi Gusar sljedeće sezone s jednom generacijom mlađih uzrasta trebao igrati u natjecanju Olimpijske nade. Osim sudjelovanja kroz ovaj projekt smo tražili i kompletnu opremu za generaciju. Novom predsjedniku i njegovom timu želim sve najbolje – istaknuo je Lukša Jakobušić, predsjednik VK Jug CO.

 

Najčitanije (7 dana)

Policija upozorava: Četvero teško ozlijeđenih u jučerašnjim prometnim nesrećama
Knežević ulazi u Sabor i pojašnja za što će se zalagati


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja