Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Pročitajte kako voze autobusi u subotu, Župa i Konavle po redovnom voznom redu

25.04.2014.


 

U vrijeme održavanja Susreta katoličke mladeži u Gradu Dubrovniku dana 26. travnja  vrijedit će zabrana prometovanja za sva vozila na području Grada Dubrovnika i to od raskrižja državnih cesta D420 i D8 na zapadu (Most Dr. Franja Tuđmana) do raskrižja ulice II. Dalmatinske brigade sa državnom cestom D8, kao i na nerazvrstanoj cesti Komolac- Sustjepan u vremenu od 06:00 sati do 22:00 sata.

 

 

Od zabrane prometovanja izuzimaju se vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

 

 

Zbog potrebe smještaja većeg broja autobusa od 25. travnja 2014. do 27. travnja 2014. biti će zabranjeno parkiranje svim vozilima, osim autobusa sudionika Susreta na slijedećim ulicama:

 

Iva Vojnovića (sjeverna i južna parkirališna traka)

Nikole Tesle (sjeverna i južna parkirališna traka)

Ulica Frana Supila (sjeverna prometna traka na potezu Zlatni potok - hotel Belvedere

Miljenka Bratoša

 

 

Na navedenim lokacijama postaviti će se privremena regulacija prometa pa molimo sve sudionike u prometu da se ponašaju sukladno postavljenoj regulaciji prometa, navode iz dubrovačke gradske uprave. 

 

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić donio je odluku o besplatnom prijevozu za sve putnike na gradskim i prigradskim linijama JGP „Libertas Dubrovnik d.o.o.“ u vremenu od 06:00 do 22:00 sati na dan Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gradu Dubrovniku 26. travnja 2014. godine. Akreditirani sudionici Susrete 26. i 27. travnja 2014. na gradskim linijama JGP Libertas se mogu voziti besplatno.

 

Iz JGP „Libertas Dubrovnik“ obavještavaju kako će u subotu sve linije u gradskom i prigradskom prometu prometovati sukladno privremenoj prometnoj regulaciji, odnosno prilagođavati će se trenutačnoj situaciji na prometnicama.

 

- Sve korisnike molimo na strpljenje i razumijevanje, a sve kako bi spomenuti događaj protekao u najboljem redu, poručuju iz „Libertasa“. Vozni red i trase prometovanja pogledajte ovdje:  SHKM.

 

Prigradski autobusi voze po redovnom voznom redu s tim da će policija na licu mjesta prema trenutačnoj procjeni autobuse primjerice iz Župe i Konavala na Dupcu upućivati ili preko Brgata ili preko magistrale do Kantafiga, odnosno autobusnog kolodvora.

 

- Mi ćemo se koliko budemo mogli pridržavati voznog reda, a sve ostalo će ovisiti o policiji. Iskrcaj i ukrcaj putnika će biti na Glavnom kolodvoru, rekli su nam u "Libertasu".

 

 

Vezane vijesti

SHKM - Grad zatvoren za promet u subotu od 6 do 22 sata

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja