Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Župa se priprema za Dan Općine

19.05.2014.


Župa se priprema za Dan Općine. Župski vatrogasci jutros su postavljali zastavice po palama, stvarajući tako ugođaj feste.

 

 

Inače, Dan Općine Župa dubrovačka i Dan oslobođenja započinje u petak Festivalom cvijeća od 11 do 16 sati na parkingu ispred zgrade Općine, a za 21 sat je najavljen besplatni koncertom Jasmina Stavrosa na parkingu ispred Mercatora u Srebrenom.

 

 

 
Programom je za subotu predviđena Eko akcija čišćenja podmorja u organizaciji Ronilačkog kluba Župa dubrovačka, te Klupsko natjecanje u udičarenju u organizaciji ŠRC Feluna. U nedjelja u 16 sati će se održati Bridge turnir kojeg u hotelu Astarea organizira Klub Bridge Astarea, , a u 17 sati će se održati  tradicionalni humanitarni Eko kros od Mandaljene do Srebrenog u organizaciji Udruge Kurenat. Za 19 sati u Mandaljeni će se održati Sveta misa za poginule u Domovinskom ratu, te polaganje vijenaca na Spomen obilježje.

 

 


U ponedjaljak 26. svibnja na sam Dan Općine program započinje polaganjem vijenaca na spomen pločama diljem Župe uz pratnju župske Limene glazbe, koja će potom u 10.30 sati zajedno sa Župskim mažoretkinjama nastupiti ispred zgrade Općine. Za 11 sati je najavljena svečana sjednica  Općinskog vijeća Župe dubrovačke  na kojoj će biti uručena javna priznanja zaslužnima.

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja