Četvrtak, 20. siječnja 2022.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Novi spot grupe Silente – 'Morski ljudi,morske žene'

31.05.2014.


Pogledajte novi videospot  za pjesmu „Morski ljudi, morske žene“  dubrovačke grupe Silente klikom ovdje.


Kamenolom  u okolici Samobora i obližnja pilana poslužili su redatelju Dejanu Aćimoviću kao kulisa za snimanje spota, a bend je imao glavne uloge u ovom izuzetno atraktivnom spotu.

 

 


Dejanu su ponovo „asistirali“ stalni suradnici: direktor fotografije Dario Hacek, montažer Vlado Gojun, producentica Tatjana Aćimović, uz styling odjeće Sportina grupe, svi oni su zaslužni i za prethodna dva spota „Terca na tišinu“  i „Još jednom“.
 

 

„Ponekad nam se čini da će nas Dejanov perfekcionizam skroz iscrpiti, ali naučili smo se dati mu puno povjerenje i ne postavljati suvišna pitanja. Tako radimo najbrže i najuspješnije, a krajnji rezultat uvijek nadmašuje naše najboljih snove,“ u glas su istaknuli Sanin i Tibor Karamehmedović iz Silentea.
 

 

Silente je zapažen od publike u izuzetno kratkom roku, a taj val popularnosti slijedile su i čak 3 nominacije za diskografsku nagradu Porin (kategorije pop albuma, debitanta godine i za hit godine); rasprodan koncert u zagrebačkom Vintage Industrial baru; poziv na sudjelovanje na prestižnom CMC festivalu u Vodicama 14. lipnja,  na kojem će izvesti upravo pjesmu „Morski ljudi, morske žene“ i još mnogo drugih aktivnosti.
 

 

Napominjemo da je glasanje za Porin u kategoriji hita godine već otpočelo i na http://porin.info/ potražite detalje kako glasati za „Tercu na tišinu“.

Najčitanije (7 dana)

Vozačici koja je skrivila prometnu na Mljekari policija uručila prekršajni nalog zbog više prekršaja
Ređenje imenovanog biskupa mons. Roka Glasnovića 22. siječnja u katedrali


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja