Utorak, 21. ožujka 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Novi spot grupe Silente – 'Morski ljudi,morske žene'

31.05.2014.


Pogledajte novi videospot  za pjesmu „Morski ljudi, morske žene“  dubrovačke grupe Silente klikom ovdje.


Kamenolom  u okolici Samobora i obližnja pilana poslužili su redatelju Dejanu Aćimoviću kao kulisa za snimanje spota, a bend je imao glavne uloge u ovom izuzetno atraktivnom spotu.

 

 


Dejanu su ponovo „asistirali“ stalni suradnici: direktor fotografije Dario Hacek, montažer Vlado Gojun, producentica Tatjana Aćimović, uz styling odjeće Sportina grupe, svi oni su zaslužni i za prethodna dva spota „Terca na tišinu“  i „Još jednom“.
 

 

„Ponekad nam se čini da će nas Dejanov perfekcionizam skroz iscrpiti, ali naučili smo se dati mu puno povjerenje i ne postavljati suvišna pitanja. Tako radimo najbrže i najuspješnije, a krajnji rezultat uvijek nadmašuje naše najboljih snove,“ u glas su istaknuli Sanin i Tibor Karamehmedović iz Silentea.
 

 

Silente je zapažen od publike u izuzetno kratkom roku, a taj val popularnosti slijedile su i čak 3 nominacije za diskografsku nagradu Porin (kategorije pop albuma, debitanta godine i za hit godine); rasprodan koncert u zagrebačkom Vintage Industrial baru; poziv na sudjelovanje na prestižnom CMC festivalu u Vodicama 14. lipnja,  na kojem će izvesti upravo pjesmu „Morski ljudi, morske žene“ i još mnogo drugih aktivnosti.
 

 

Napominjemo da je glasanje za Porin u kategoriji hita godine već otpočelo i na http://porin.info/ potražite detalje kako glasati za „Tercu na tišinu“.

Najčitanije (7 dana)

POLICIJA: Tijelo pronađeno kod Mljeta je identificirano kao nestali Hrvoje Sterniša
Tko je zainteresiran za izgradnju priključka za optičku mrežu u Župi
Županija dodijelila koncesije za plažu u Srebrenom


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja