Četvrtak, 7. prosinca 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Miho Bošković ostaje igrač Juga

12.06.2014.


Unatoč ponudama izvan Dubrovnika Miho Bošković je potpisao novi ugovor za VK Jug Croatia osiguranje i sljedeće dvije godine bit će u sastavu dubrovačke momčadi.

 

 

 

- Bilo je ponuda, ali sam procijenio da je ostanak u Jugu dugoročno gledano najbolja odluka kako za mene osobno, tako i za klub. Iako je ugovor na dvije godine, vidim se u Juga duže vrijeme – kazao nam je najbolji igrač Europe u izboru LEN-e za 2007. i 2012. godinu.

 

 

 

Bošković je želio istaknuti kako je njegova najveća sportska želja osvojiti još jedan europski naslov u kapici Juga, čime bi, kako kaže, okrunio svoju sportsku klupsku karijeru.

 

 

 

- Osvajanje još jednog europskog naslova s Jugom mi je najveća, za sada neostvarena želja. Svjestan sam da ove godine nećemo biti u krugu istaknutih favorita, ali uz podršku naših navijača Jug će se vrlo brzo vratiti na vrh, a kada se to dogodi želim biti tu i dati svoj doprinos. – govorio je o svojim sportskim motivima Miho Bošković.

 

 

 

Na pitanje o uvjetima oko kojih se pregovaralo kratko je rekao: „Smatram da smo i klub i ja bili realni“.

 

 

 

Podsjetimo, Miho Bošković je rođen 11. siječnja 1983. godine. Vaterpolo je počeo igrati u VK Cavtat a igrač je Juga od od 1996. Diplomirao je na Glazbenoj akademiji, a dok je studirao igrao je i za splitski Jadran od 2001. do 2004. da bi se potom vratio u Dubrovnik i s Jugom postao prvak Europe 2006. godine. Od 2010. do 2012. je igrao u Mađarskoj za Vasas nakon čega se ponovo priključio dubrovačkoj momčadi.

 

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju nastupio je 63 puta. Debitirao je na Svjetskom prvenstvu u Montrealu 2005. te bio neizostavan član prve sedmorke u svim velikim uspjesima naše reprezentacije od osvajanja naslova prvaka svijeta u Melbourneu 2007. do zlatne olimpijske medalje u Londonu 2012.

Najčitanije (7 dana)

FESTA: Zar nije Libertas mogao Župljanima, Konavljanima i Primorcima osigurati besplatan prijevoz
Novo igralište kraj škole na Mljekari
KUPARI: Telefonska pala popriječila ulicu, nitko je ne mrda


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja