Četvrtak, 30. studenog 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Kolinda Grabar Kitarović – kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Hrvatske

12.06.2014.


Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u četvrtak je i službeno potvrdio da će HDZ-ova kandidatkinja na predsjedničkim izborima biti Kolinda Grabar Kitarović. Uvjeren je da će Grabar Kitarović odnijeti pobjedu.

 

 

 

 

 

 

Poručio je da je Hrvatska spremna za prvu ženu predsjednicu. Naglasio je da su Grabar Kitarović i u NATO-u prepoznali kao vođu, te da ima diplomatsku karijeru i zemlju predstavlja u inozemstvu. Ima sve atribute da bude predsjednica, uvjeren je Karamarko koji, rekao je, ne pridaje važnost anketama koje daju prednost Josipoviću. Još jednom je naglasio uvjerenost u pobjedu HDZ-ove kandidatkinje, koja, kaže, neće biti fikus jer predsjednik to ne smije biti.
 

 

 

 

Kolinda Grabar Kitarović kampanju će započeti nakon NATO summita u devetom mjesecu. Ona prema Karamarkovim riječina neće biti raskošna, nego realna i afirmativna.

 

 

 

 

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović u četvrtak je izjavio da će svaki kandidat na predsjedničkim izborima imati njegovo poštovanje, uključujući i Kolindu Grabar Kitarović i naglasio da se veseli raspravama u kojima će se razmjenjivati mišljenja i stavovi.

 

 

 

 

- Mislim da je vrlo važno da osim fotografije imamo i ton. Veselim se raspravama i mislim da je vrlo važno da naše građanke i građani za svakog vide tko su, što su i kako vide Hrvatsku, kazao je Josipović.

Najčitanije (7 dana)

Na Brgatu Trebinjac uhvaćen s gotovo 20 kilograma kokaina, sproveden u zatvor
Božićna radionica: Jesu li čarobne župske kuglice
Libertasove usluge mogu se produžiti u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja