Utorak, 21. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

HOROSKOP: Kakav je tko u braku

29.06.2014.


Horoskopski znak, pored mnogih stvari, otkriva i to kakvi ste u braku - jeste li tradicionalist, posvećeni obitelji ili vam bračni život ne pričinjava zadovoljstvo.

 

 

 

 

OVAN
 

 

 

Muškarac Ovan je vrlo muževan. Lako se odlučuje za brak. Ne bježi od odgovornosti i voli dominirati. Kraj sebe želi lijepu i pametnu ženu, koja će mu dati dovoljno slobode. Često se događa da dodatno zadovoljstvo traži izvan kuće.

 

 

Žena Ovan će uvijek podržavati partnerove ambicije jer pored sebe želi uspješnog muškarca. Ispunjavat će sve svoje bračne obaveze, ali se neće odreći svojih zanimanja. Vrlo je aktivna i uvijek dobro organizirana. Sklona je ljubomornim ispadima.

 

 

 

 

 

BIK
 

 

 

Muškarac Bik je jako je posvećen ženi i djeci. Uvijek će se truditi svojoj obitelji osigurati  najbolje uvjete za život. Po prirodi je vrlo blag i dobroćudan. Jedan je od najstrastvenijih muževa. Ako mu žena ne pruži fizičko zadovoljstvo, može biti sklon prevarama.

 

 

Žena Bik je vrlo posvećena bračnoj zajednici i spremna na žrtvu da bi sačuvala harmoniju. Podržava tezu da ljubav ulazi kroz trbuh. Odlična je domaćica. Vrlo je osjećajna i slaba na djecu. Od muža očekuje da bude uspešan i da joj pruži materijalnu sigurnost.

 

 

 

 

 

BLIZANCI
 

 

Muškarac Blizanac nije najidealniji partner za brak. Život s njim može biti vrlo lijep, interesantan i opušten, ali samo ako pored sebe ima ženu koja ga neće sputavati. S druge strane, njegova žena će imati punu slobodu. Vrlo je šarmantan i voli flert.

 

Žena Blizanac je po prirodi pomalo nestašna, ali u braku je spremna mijenjati se. Često je vrlo privržena mužu. Odgovaraju joj muškarci koji joj mogu intelektualno i verbalno parirati. Nije tip žene koja će sve podrediti obitelji jer se želi ostvariti i u karijeri.

 

 

 

 

 

 

RAK
 

 

Muškarac Rak je vrlo tradicionalan i jako vezan za svoju obitelj,  ali i obitelj iz koje potiče. Iako važi za idealnog partnera, sa njim nije lako živjeti. Njegova žena će se uvije morati boriti  i s njegovom mamom. U kući provodi najviše vremena i vrlo je dobar domaćin.

 

 

Žena Rak je prava „žena“, osjećajna i vijerna mužu. Prije svega je majka, puna ljubavi i razumijevanja. Obitelj joj je najvažnija. Ona traži muža koji će joj u svakom trenutku biti zaštitnik i oslonac. Lako stupa u brak, a još lakše prepušta incijativu partneru.

 

 

 

 

 

 

LAV
 

 

Muškarac Lav želi da je svojoj ženi centar svijeta. Smatra da mu se svi u kući trebaju podrediti, posebno ona da bi on mogao napredovati.  Kao roditelj nije strog jer je i on sam veliko dijete. Njegova žena mora uvijek biti lijepa, njegovana i dotjerana.

 

 

Žena Lav je vrlo organizirana i uvijek nađe vremena za sve, dok kućne obaveze ne zapostavlja. Za ambiciozne muškarce je idealna prilika. Njezina pojava izaziva divljenje. S ponosom će te  je moći predstaviti oditeljima i poslovnim partnerima. Vrlo je lojalna i strastvena.

 

 

 

 

 

DJEVICA
 

 

Muškarac Djevica će u braku sigurno biti najvrjedniji muž i netko koga bi na prvi pogled poželjele sve žene. Nije posesivan, ali ni naročito strastven pa se najbolje uklopa sa ženom Devicom. Često je vrlo konzervativan i nije baš romantičan.

 

 

Žena Devica je vrlo analitična. Ukoliko se ne odluči za brak iz interesa, u bračnoj zajednici je izuzetno osjećajna supruga i majka. Sposobna je sve držati pod kontrolom. Od muža očekuje, prije svega, odgovornost.  Često djeluje hladno. Fizičko zadovoljstvo joj nije primarno.

 

 

 

 

 

 

VAGA
 

 

Muškarac Vaga je pravi umjetnik u ljubavi, ali ipak nije netko kome odgovara bračni život. Teško se prilagođava. Privlače ga žene koje vode računa o svom izgledu i koje mu se znaju suprostaviti kad je to potrebno. Vrlo je strastven, dobar ljubavnik, ali često i nevjeran.

 

 

Žena Vaga je vrlo upadljiva, privlačna i ženstvena, uvijek okružena udvaračima. Ona je ideal o kojem maštaju svi muškarci. U braku teži harmoniji. Prava je dama koja ne uživa u obavljanju kućnih poslova. Muž je mora paziti i maziti, te osigurati luksuzan život.

 

 

 

 

 

 

ŠKORPION
 

 

Muškarac Škorpion je vrlo posesivan i ljubomoran. S njim nije lako dostići sreću u braku. Neugodne situacije se mogu izbjeći ukoliko mu žena stalno pokazuje i dokazuje veliku ljubav. Ne voli hladne i dominantne žene jer smatra da je on „glava obitelji“.

 

 

Žena Škorpion vrlo ozbiljno pristupa braku. Partnera bira srcem, a ne razumom. Sve će učiniti da usreći svoju djecu i muža. S druge strane, očekuje da bude beskrajno voljena i poštovana. Vrlo je energična i strastvena. Ukoliko muškarac ne uspije odgovoriti njezinim zahtjevima, spremna je otići.

 

 

 

 

 

STRIJELAC
 

 

Muškarac Strijelac je rođeni avanturist i u životu i u ljubavi. Ne teži braku po svaku cijenu. Njegova žena mora biti elokventna, zabavna i sposobna  se snaći i bez njega. On na ljubav gleda potpuno drugačije od drugih. Ljubomoru svoje žene neće tolerirati.

 

 

Žena Strijelac je prije svega vrlo mudra i prijateljski nastrojena kao supruga. U stanju je u svemu pratiti svog izabranika. U braku ne podnosi monotoniju i sve će učiniti da zajednički život ne upadne u kolotečinu. Potreban joj je netko tko je zna zabaviti. U duši je romantična.

 

 

 

 

 

JARAC
 

 

Muškarac Jarac je najčešće posvećen karijeri pa u brak ulazi dosta kasnije nego drugi znaci. Žena će pored njega osjećati sigurnost, ali će biti lišena emotivnih izljva nježnosti s njegove strane. On nesvjesno bira dominantniju ženu, ali očekuje da se i neka njegova pravila poštivaju.

 

 

Žena Jarac je kao stvorena za muškarca koji teži mirnom obiteljskom životu bez uzbuđenja. Muž može biti potpuno siguran u njezinu vjernost. Ipak, ova žena je vrlo suzdržana, hladna, često čak i odbojna. Ne zna pokazati emocije čak ni kad joj je jako stalo do partnera.

 

 

 

 

 

VODENJAK

 

 

Muškarac Vodenjak je vrlo nepredvidiv muškarac koji nije idealan za brak. Njegova izabranica ne treba otvoriti sve karte ukoliko želi zadržati njegovu pažnju tijekom zajedničkog života. On se lako okreće onoj koja je interesantnija i sposobnija.

 

 

Žena Vodenjak  je vrlo jednostavna, neobična i prijateljski nastrojena žena. Od braka bježi dok se ne pojavi pravi. U kuhinji se ne snalazi baš najbolje, ali zato ništa ne krije niti se srami pokazati emocije. Sklona je avanturama uvijek kada pomisli da joj je život postao rutina.

 

 

 

 

 

 

RIBE
 

 

Muškarac Riba je jedan od najboljih kandidata za brak. Svojoj ženi će biti spreman ispunjavati sve želje ukoliko mu to mogućnosti dozvoljavaju. On je netko tko će najviše vremena provoditi s obitelji. Teško će se odlučiti riskirati bračnu sreću zbog ljubavnice.

 

 

Žena Riba je toliko ženstvena da sve ostale žene baca u sjenu. Često nema dovoljno snage i volje da svoje fantastične ideje provede u djelo pa joj je potreban jak muškarac, koji će je voditi kroz život. Od braka ne odustaje čak ni kad doživi krah čvrsto vjerujući da će drugi put imati više sreće.

Najčitanije (7 dana)

Policija upozorava: Četvero teško ozlijeđenih u jučerašnjim prometnim nesrećama
Knežević ulazi u Sabor i pojašnja za što će se zalagati


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja