Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Automoto klub BiH preporučuje ulazak u RH preko Ivanice i Brgata

12.07.2014.


Bosanskohercegovački državljani i dalje, unatoč opetovanim pozivima vlasti i automoto kluba, najčešće prema Jadranu putuju preko Metkovića zbog čega se u subotu na prijelaz hrvatske granice na prijelazu Doljani čeka čak dva sata.

 

 

 

Prema navodima Auto moto kluba BiH, gužve na graničnom prijelazu Doljani su ogromne pa se na izlaz iz Bosne i Hercegovine čeka dva sata. Zbog toga se svima koji namjeravaju ljetovati u dubrovačkoj regiji preporučuje korištenje graničnih prijelaza Čepikuće i Ivanica, odnosno Brgat, dok onima koji se kreću ka Makarskoj rivijeri i sjevernije, preporuča korištenje graničnih prijelaza u Zvirićima, Bijači, Crvenom Grmu i Orahovlju na području ljubuške općine ili pak Gorice u Grudama.

 

 

 

Građani BiH najčešće se odlučuju na granični prijelaz u Doljanima jer se nalazi na glavnoj magistralnoj prometnici kroz državu M-17, dok loše prometnice ili prometne oznake koje vode prema drugim graničnim prijelazima u Hercegovini odbijaju većinu putnika.

 

 

Iz Auto moto kluba u subotu izvješćuju i da se na graničnim prijelazima Bosanska Gradiška i Bosanski Brod na ulazu u BiH iz Hrvatske čeka oko jedan sat. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

 

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja