Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Načelnik Nardelli s košarkašem Antom Tomićem: Župa ima mladih sportskih nada

17.07.2014.


Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli i njegov zamjenik Mirkom Maslać primili su u maloj općinskoj vijećnici poznatog košarkaša Antu Tomića, koji je u svibnju nagrađen nagradom Općine Župa dubrovačka za promociju Župe dubrovačke u inozemstvu kroz ostvarene prestižne sportske rezultate u košarci.

 

 

 


Ante je iskoristio predah od napornih treninga u Barceloni, te se za vrijeme godišnjeg odmora kojeg provodi sa svojom obitelji u Župi dubrovačkoj, došao zahvaliti na ukazanoj časti i dodijeljenoj nagradi Općine. Iskoristio je i priliku da načelniku pokloni dres sa svojim imenom i potpiše košarkašku loptu kao znak pažnje i zahvalnosti.

 

 

 

 

Novčanu nagradu Župe dubrovačke koja je progodom Dana Općine uručena njegovom ocu Ivici Tomiću, Ante je u potpunosti odlučio donirati za pomoć poplavljenim područjima u Slavoniji.
 

 

 

 

Načelnik Nardelli pohvalio je plemenitu gestu i čestitao Anti na brojnim dosadašnjim sportskim rezultatima, a posebno na osvojenom prvenstvu Španjolske u lipnju gdje je proglašen najboljim pojedincem na parketu s čak 22 koša, te mu zaželio puno uspjeha i sreće u budućoj karijeri kao i privatnom životu. Istaknuo je kako se Župa dubrovačka ponosi uspješnim sportašima poput Ante, ali i onima koji su već sad na dobrom putu da to jednog dana postanu. 

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja