Petak, 29. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Bizarno iskustvo bračnog para iz Rijeke: U kutiji cigareta našli wc papir

19.07.2014.


Bračni par iz Rijeke doživio je neugodno iznenađenje nakon što su u novootvorenoj trafici na Žabici kupili nekoliko kutija cigareta.  Sljedećeg dana uz prvu jutarnju kavu odlučili su otvoriti jednu od kupljenih kutija, ali su u njoj umjesto cigareta našli samo smotani toaletni papir, donosi riječki Novi list.

 

 

 

 

- Kutija je bila uredno omotana selotejpom, a prodavačica ju je ubacila u vrećicu zajedno s drugim kupljenim kutijama, tako da pri kupovini nismo ni u što posumnjali. Kad ujutro uz kavu otvoriš skupo plaćenu kutiju cigareta ne očekuješ da ćeš »popušiti«, priča čitateljica, čiji su podaci poznati redakciji.

 

 

 

 

Gorko iskustvo gospođa je odlučila podijeliti na Facebooku, gdje su pojedini korisnici prisjetili sličnih spački, kakve su brojni znali činiti u mladosti.

 

 

 

 

– Isto se može dogoditi na svakom kiosku ako ne pazite. Jednostavno, netko tko želi pušiti, a da ne plati, dođe na kiosk i kupi kutiju crvenog marlbora. Skalperom na donjoj strani razreže celofan, izvadi cigarete i zamijeni ih nečime iste težine. Malo ljepila i kutija je kao nova. Onda natrag na kiosk s pričom da ste se zabunili i da vam mama puši bijeli marlboro, kratak je opis cijele procedure.

 

 

 

 

Naša čitateljica upoznata je sa sličnim spačkama, ali kaže da u ovom slučaju to nije posrijedi, jer kutija je bila normalno otvorena, a potom cijela obljepljena selotejpom. Uz uništen užitak prve jutarnje kave, supružnici nisu naišli na razumijevanje kod djelatnika spomenutog kioska.

 

 

 

Istog popodneva suprug čitateljice pokušao je kutiju vratiti na istom kiosku, ali umjesto isprike, doživio je odbijanje prodavačice, s obrazloženjem da se kupovina nije dogodila u njezinoj smjeni.

 

 

Novilist.hr

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
Lonza odgovara na pitanje tko će biti kandidat HDZ-a za župskog načelnika
Grofovi obnovili hrvatsku zastavu na stijeni poviše Komolca


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja