Četvrtak, 2. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Ruski astrolog 2009. – Suzdržite se od letova u srpnju i kolovozu 2014.

26.07.2014.


Savjetovao bih svima da se u srpnju i kolovozu 2014. suzdrže od letova u svim pravcima, upozorio je Pavel Globa s konferencije za novinare koju je 2009. održao u Moskvi. Ruski astrolog iznio je tada svoje prognoze za bližu budućnost i uglavnom je dosad bio u pravu, donosi 24sata.hr.

 

 

 

 

 

Ovu godinu najavio je kao tešku u mnogim pogledima. Među ostalim, rekao je, u ljeto će se nizati avionske nesreće. I doista - u posljednjih desetak dana stotine ljudi poginule su  nakon pada zrakoplova. U Ukrajini je pao malezijski, alžirski se srušio u Maliju, a desetke života odnijela je nesreća na Tajvanu. U petak je avion u Španjolskoj morao prisilno sletjeti jer ga je udario grom. Pavelove procjene govore da će se crni val nastaviti i idući mjesec. 

 

 

 

 

Kriza će prema njegovim riječima potrajati do  2020. godine. 

 

- Od 2014. počinje drugi val krize, još moćniji i još razorniji. Bit će velikih promjena povezanih s velikim potresima, a tek onda nastupa najgore. Treći val krize trajat će od 2017. do 2020. Bojim ga se zbog ljudskog faktora - zbog premora u uvjetima stalnog stresa - najavio je astrolog. Tek poslije toga, krajem Druge velike depresije, kako će povijest pisati o ovom teškom razdoblju, čovječanstvu stiže preporod. 

 

 

 

 

 

Globa procjenjuje da će Rusija postati novi svjetski lider. Na čelu će joj biti čovjek sličan imperatoru Petru Velikom. Bit će, kaže Pavel, vrlo visok.

 

 

 

 

Najavio je i raspad Europske unije, te veliku krizu u SAD-u.

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
BAŠ JE GROZNO: Kanalizacija izlazi u Kuparima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja