Srijeda, 29. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Hajdaš Dončić dolazi u Dubrovnik na skup o zrakoplovstvu

28.08.2014.


U Dubrovniku se od 28. kolovoza do 1. rujna odvija 63. sastanak Europske konferencije civilnog zrakoplovstva (ECAC), na kojem sudjeluju čelnici zrakoplovnih vlasti 44 države članice EU i relevantnih međunarodnih zrakoplovnih organizacija.

 

Na konferenciji će se raspravljati o aktualnim događajima i aktivnostima u zračnom prometu u Europi i svijetu, mogućnostima jačanja utjecaja Europe u Organizaciji međunarodnog civilnog zrakoplovstva (ICAO) u predstojećem razdoblju te pripremama europskih država za izbore članova Vijeća ICAO-a i novih članova upravljačkih tijela ECAC-a. Hrvatska je ove godine prvi puta i zemlja domaćin ovom međunarodnom i radnom sastanku ECAC-a.

 

U petak, 29. kolovoza s početkom u 9 sati radni skup ECAC-a u dvorani Olipa otvorit će ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, a uvodnu će riječ dati Catalin Radu, predsjednik ECAC-a.

 

 

Na radnim sastancima će uz direktore zrakoplovnih vlasti država članica ECAC-a i Catalina Radua, predsjednika ECAC-a, Matthewa Baldwina, direktora za zračni promet u Europskoj komisiji (DG MOVE), u radu sudjelovati i Raymond Benjamin, glavni tajnik ICAO-a,  Frank Brenner, direktor Eurocontrola, Patrick Ky, direktor Europske agencije za sigurnost zračnog prometa (EASA) i drugi visoki uzvanici.

Najčitanije (7 dana)

Petar Srijemsi, dobitnik Nagrade Župe dubrovačke zahvalio svima
ZA DAN OPĆINE: Grašo u Kuparima, Stipanićev u Srebrenom...
Ministar Bačić rekao kako je Župa primjer u cijeloj Hrvatskoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja