Nedjelja, 14. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Subrenum na Festivalu klapa u Makarskoj

28.08.2014.


Makarska će u petak biti meka za sve ljubitelje dobre klapske pjesme. U gradu pod Biokovom održava se jubilarni 10. Festival klapa uz mandoline i gitare na pozornici Ljetnog kina s početkom u 20.30 sati. Ove godine nastupaju klape: Adriaticum iz Šibenika, Berulia iz Brela, Hrvace iz Hrvaca, Kamen iz Splita,Kampanel iz Zagreba, Kaše iz Dubrovnika,Kumpanji iz Blata na Korčuli, Nostalgija iz Zagreba, Sol iz Paga, Srdela iz Makarske, Subrenum iz Župe dubrovačke i klapa Vela Luka-Proizd iz Vele Luke. Program će voditi Tanja Topić, a gošća večeri je Meri Cetinić.

 

 

 

 

Jubilarni Festival klapa uz mandoline i gitare održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i Splitsko- dalmatinske županije, a organizator je Grad Makarska i TZ grada Makarske. Pokrovitelj nagrade publike je Elektro Makarska. Pretprodaja ulaznica po cijeni od 40 kn je u Fotomuzikalijama Joko i Turist birou i po 50 kn na dan Festivala na blagajni Ljetnog kina od 19,30 sati.

 

 

 

Kao i svake godine, sve je pravovremeno organizirano i pripremljeno, samo još da ne padne kiša, kaže Vedran Buble, alfa i omega Festivala klapa uz mandoline i gitare čijom se zaslugom do danas održao i postao nezamjenjivi dio Makarskog kulturnog ljeta. U povodu jubilarnog slavlja, tijekom ovogodišnjeg Makarskog kulturnog ljeta nastupile su nagrađene festivalske klape. I u desetoj godini forma Festivala ostaje ista. Dvanaest klapa natječe se za standardna priznanja, najavljuje Vedran Buble, direktor Festivala klapa uz mandoline i gitare.

Janja Glučina

 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja