Nedjelja, 10. prosinca 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Crna kronika /    Sve vijesti iz rubrike Crna kronika

TRAGEDIJA IZ GRBAVCA: Djeca s bakom, poznanica objašnjava zašto su se vratili iz Zagreba

07.09.2014.


Centar za socijalnu skrb Dubrovnik dodijelio je djecu čiji je otac Ilija K. sredinom kolovoza masakrirao majku u Grbacu, majci zlostavljača, te žive u stanu u kojem se zločin i dogodio.  

 

 

 

 

- Socijalna služba je djecu dodijelila očevoj majci koja se nije u stanju o njima brinuti, te i sama ima problema s alkoholom. Djeca s bakom još uvijek žive u istom stanu u kojemu se cijeli događaj odvio te su još uvijek u ogromnom šoku i istraumatizirana. Žalosno je da nakon svega socijalna služba još uvijek radi nedopustive propuste u svome radu i nakon svega što se zbilo – rekla je prijateljica zlostavljane za dubrovackidnevnik.hr.

 

 

 

 

Također je potrebno reći da je gospođa K. koja je još uvijek u bolnici i leži, bila prisiljena vratiti se u zlostavljačevu kuću nakon što je izvjesno vrijeme provela u sigurnoj kući, samo jer je netko iz Osnovne škole Župa dubrovačka, koju djeca pohađaju, prijavio da ona ne šalje djecu u školu te da ih je odvela bez ičijeg pristanka, tj 'otela'. Gospođa se nije imala gdje vratiti radi situacije u kojoj se našla, te je radi djece bila prisiljena doći u istu kuću – ispričala je zabrinuta prijateljica zlostavljane.

 

 

 

 

Nakon što ju je suprug Ilija K. sredinom kolovoza izmasakrirao i doslovno joj otkinuo nos s lica, nesretna je žena završila u bolnici u Splitu gdje se još uvijek oporavlja nakon što je operacijom dobila novo lice.

 

Najčitanije (7 dana)

KUPARI: Telefonska pala popriječila ulicu, nitko je ne mrda
Novo igralište kraj škole na Mljekari
Promocija filma „Na pragu Grada – Župa dubrovačka u Domovinskom ratu“


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja