Četvrtak, 27. siječnja 2022.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Počelo natjecanje županijskih liga u pikadu

08.10.2014.


U subotu su u Blacama su izvučeni parovi prvog kola, a samim time po bergerovim tablicama, i ostala kola natjecateljske sezone 2014/15 Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije.

 

 

Što se tiče 1. lige, već u prvom kolu dva vrlo zanimljiva dvoboja, i to između ekipe PK Sršen i prošlogodišnjih osvajača duple krune, PK Ragusa. Iako je ekipa  Sršena tek ušla u 1. ligu, slobodno možemo reći da će imati šta pokazati u predstojećim utakmicama. To su prije svega pokazali svojom kvalietom, ali i sa transferom Siniše Brečića u svoje redove, jednog od ponajboljeg prošlogodišnjeg igrača lige! Druga isto tako vrlo zanimljiv okršaj će se voditi između ekipa PK Kobiljače i PK Stabline. Kobiljača je također odlično odradila prelazni rok, te je u svoje redove dovela Jošku Ćelića, dok je ekipa Stabline uvjek neugodan gost, na čelu s Matom Grgurinovićem – Ćonom i Perom Pavlovićem! Ostale utakmice prve lige su PK Lacus – PK Krvavac, te PK Staševica – PK Stablina 2.

 

 

 

 

 

Druga liga kreće sa Kominskim derbijem PK Amigo 2 – PK Amigo, te ćemo već na samom početku vidjeti tko je gazda u Kominu. Ostali parovi su PK Predolac – PK Krvavac 2, dok će našeNeretvanke odmjeriti snagu u  Pločama protiv ekipe PK Tojesigura. Ekipe su dosta izjednačene, te svatko može izboriti viši rang, stoga nas očekuju vrlo zanimljivi mečevi.

 

 

 

Također, ovom prilikom obavještavamo sve ekipe da do 15 listopada 2014 g. mogu predati kandidature za organiziranje jednog od 4 županijska Mastersa. Kao što smo već pisali na Mastersima će se, za razliku od prošlih godina, pored 501MO igrati i Cricet natjecanje. Ekipe koje misle organizirati Masters morati će zadovoljiti određene uvjete, između ostalog morati će osigurati adekvatan prostor za minimalno 4 pikada. U slučaju da Komisija utvrdi da više od četiri ekipe imaju uvjete za organizaciju, organizatore će odlučiti ždrijeb.

 

 

 

Prvi Masters se igra 15 studenog 2014, a drugi 13 prosinca 2014, dok za ostala dva će se datumi naknadno odrediti!

 

Najčitanije (7 dana)

Zbog Facebook komentara protiv policije, Dubrovčanin zadržan na granici kako bi mu uručili prekršajnu prijavu
ŽUPANIJA: Ne planira se izgradnja još jedne škole u Župi
Nemojte je bacati: Evo za što sve možete iskoristiti koru od naranče


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja