Nedjelja, 10. prosinca 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Prijem za Šutalo i Puljića

08.11.2013.


Gradonačelnik Andro Vlahušić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas uspješne dubrovačke sportaše, Ivanu Šutalo, članicu Judo kluba Dubrovnik koja je na Svjetskom prvenstvu u judu održanom u Ljubljani osvojila brončanu medalju i Ivana Pulića, pobjednika finalne utrke Clio Cupa u španjolskom Aragonu. Osim njih, prijemu je nazočio i novi predsjednika Vaterpolskog kluba Jug CO Lukša Jakobušić.  

Prema priopćenju iz gradske uprave, gradonačelnik je čestitao mladim sportašima na ostvarenim uspjesima te u ime Grada Dubrovnika izrazio ponos i zadovoljstvo.

- Posebno veseli činjenica kako ste, osim u sportu, oboje uspješni i kao studenti, a Grad Dubrovnik uvijek će stajati iza mladih, ambicioznih ljudi, naglasio je gradonačelnik.

Ivana Šutalo i Ivan Pulić zahvalili su gradonačelniku i Gradu Dubrovniku na potpori i najavili buduće korake u svojim sportskim karijerama.

 

Novi predsjednik VK Jug CO Lukša Jakobušić također je čestitao mladim sportašima te rekao kako se i Jug uključio u strateški program Grada Dubrovnika Mladi i grad skupa, jer se svaki sportski uspjeh bazira na mladim ljudima.

 

Gradonačelnik Vlahušić izvijestio je o prethodnom dogovoru s novim predsjednikom Jakobušićem prema kojem će od sada svi Dubrovčani i Dubrovkinje s aktivnim Libertasovim građanskim pokazom utakmice Juga moći pratiti po cijeni od 10 kuna.

Najčitanije (7 dana)

KUPARI: Telefonska pala popriječila ulicu, nitko je ne mrda
Promocija filma „Na pragu Grada – Župa dubrovačka u Domovinskom ratu“
Novo igralište kraj škole na Mljekari


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja