Nedjelja, 10. prosinca 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

VK Jug CO: Dobudu oduzeta kapetanska traka i udaljen je iz momčadi

30.12.2014.


Na početku sezone posložena je ekipa za osvajanje trofeja nakon godine posta. Kao ciljeve u ovoj sezoni naveli smo osvajanje naslova prvaka Hrvatske i borbu za sve trofeje, što podrazumijeva ulazak u sva finala, odnosno plasmane na final four/six, stoji u priopćenju Uprave VK Jug CO, te ističe da su održali višesatnu raspravu jer već na prvom skalinu nisu stvarili zacrtani cilj. Uprava Kluba je donijela sljedeće zaključke:

 

 

 

 

 

- Iako smo osim u Prvenstvu i u Kupu zauzeli 3. mjesto, ne usvaja se ponuđena ostavka od strane Miha Bobića i Mile Smodlake. Uzimajući u obzir slične situacije u prošlosti, a nakon detaljne analize od strane trenera, daje im se podrška za nastavak rada uz napomenu da je krajnje vrijeme da pokažu da li su treneri za Juga. Isto se očekuje i od igrača, a pogotovo od onih koji trebaju činiti razliku.

 

 

 

 

Lani u ovo doba, potpisali smo novi 4-godišnji ugovor sa Nikšom Dobudom čime je postao najplaćeniji igrača Jug-a što svakako i zaslužuje svojom igrom. Iako ima vrhunske igračke predispozicije, svojim ponašanjem u bazenu i van bazena ne opravdava ulogu kapetana - vođe ekipe. Zbog izrazito nesportskog i opasnog čina u Beogradu, čime je naštetio ne samo sebi i ekipi, nego i ugledu Kluba, oduzima mu se kapetanska traka, te je novčano kažnjen sukladno Pravilniku Kluba. Zbog višekratnog ponašanja koje ne odgovara jednom prvotimcu Juga udaljava se iz prve ekipe i pridružuje se radu sa juniorima, ističu iz Juga.

 

 

 

Dobud se, podsjetimo, nesportski ponio na utakmici u Beogradu protiv Partizana kada je minutu i 42 sekunde prije kraja treće četvrtine, u trenutku kada je Jug imao napad s igračem više te vodstvo 4:1, udario preko vode svog čuvara, Marka Manojlovića, braniča Partizana. LEN-a ga je kaznila s tri utakmice zabrane igranja.

 

 

 

Ambicije Kluba su na početku sezone bile 4 finala i povratak naslova prvaka države, a vodeći računa o novonastaloj situaciju, kao i odlukama koje su donesene, sada možemo govoriti o željama i koncentrirati se na to kako kako ostvariti preostale ciljeve, ističe se također u priopćenju.

Najčitanije (7 dana)

KUPARI: Telefonska pala popriječila ulicu, nitko je ne mrda
Promocija filma „Na pragu Grada – Župa dubrovačka u Domovinskom ratu“
Novo igralište kraj škole na Mljekari


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja