Ponedjeljak, 15. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

NOGOMET - REAGIRANJE: Cvijeto Bratoš: Dragi moj Ivica, uhvati se posla

24.02.2015.


Nogometni djelatnik Cvijeto Bratoš reagirao je na otvoreno pismo Ivice Cumeljana, sportskog  direktora NKNA Libertas, kazavši kako ga je neugodno iznenadio. 

-Osobno sam prisustvovao spomenutoj utakmici kadeta NK Župa Dubrovačka – NK Libertas koja je odigrana u subotu na igralištu „Šupjaka“ u Ćilipima. Mogu reći da sam uživao u kvaliteti nogometa koji su prezentirali mladi župljani  iz kluba NK Župa Dubrovačka i mladići selekcije akademije NKNA Libertas sastavljeni od igrača iz Konavala, Dubrovnika, Mokošice i Župe. Utakmica je odigrana u vrlo fer i korektnom ozračju bez incidenta, a koji su autoritativno vodila sudačka trojka na čelu sa gospodinom Hausvičkom  prema pravilima nogometne igre. Da je to istina potvrđuje i zapisnik spomenute utakmice koju je sastavio ugledni sportski delegat Miho Arbulić na što obje ekipe nisu imale službene prigovore. Začuđuje me reagiranje mog dragog prijatelja gospodina Ivice Cumeljana s kojim sam i gledao završetak utakmice tj izvođenje jedanesteraca. Vjerojatno je on u zanosu želje i žara za pobjedom svoje ekipe sklon nesmotrenim izjavama pa je tako u momentu kad  odlični i talentirani golman njegove ekipe Sentić  primi gol  u završnom udarcu  izjavljuje da bi ga obranila i njegova baba sa traversom. 

Mislim da ovakvi njegovi medijski istupi ne mogu doprinijeti smirivanju  stanja između dva kluba nego ga jedino mogu produbiti. Dragi moj Ivica uhvati se posla, treninga, vlastitog kadra igrača što će rezultati vrhunskim rezultatima, pa  poznavajući  tvoju prirodu neće ubuduće dolaziti do takvih neodmjerenih izjava. Mislim da se nećeš naljutiti na ovo moje reagiranje jer smatram  da sam kompetentan s obzirom na moje dugogodišnje nogometno iskustvo ( 10 godina delegat 1 HNL, bivši predsjednik ŽNS, te dugogodišnji predsjednik i direktor najboljih dubrovačkih klubova), poručuje Cvijeto Bratoš.

 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja