Četvrtak, 29. veljače 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Festival vina i gastronomije DUBROVNIK 2015.

26.02.2015.


„Festival vina i gastronomije DUBROVNIK 2015.“ tradicionalno, već šestu godinu, održati će se u Dubrovniku, u hotelu Valamar Lacroma  Dubrovnik 03. i 04. ožujka 2015. godine.

 

 

 

Tijekom dva dana Festivala, biti će održane prezentacije gastro ponude grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, uz edukativne radionice za zaposlenike u turizmu, hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

 

 

 

Na Festivalu vina i gastronomije sudjelovati će vinari Dubrovačko - neretvanske županije, hotelijeri i restorateri, koji će prezentirati svoje umijeće prigotovljavanja i posluživanja jela i pića te umijeće pripremanja barskih mješavina – koktela.

 

 

 

U okviru pratećeg dijela programa biti će održane brojne stručne radionice i promocije vezane uz gastronomiju u Dubrovačko – neretvanskoj županiji i Hrvatskoj.

 

 

 

„Festival vina i gastronomije DUBROVNIK 2015.“ organiziraju Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more Grada Dubrovnika uz suradnju Upravnog odjela za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Dubrovačko-neretvanske županije, TZ Grada Dubrovnika, Gospodarske i Obrtničke komore Dubrovačko - neretvanske županije.

 

 

 

Ova manifestacija se, već tradicionalno, održava svake godine pred početak glavne turističke sezone s ciljem promicanja i unaprjeđenja struke, pomoći ugostiteljima i hotelijerima grada Dubrovnika kako bi se što bolje pripremili za nastupajuću sezonu, kao i  podigli kvalitetu proizvoda i usluga na veću razinu u destinaciji, a sve sa ciljem ostvarivanja većeg prometa i zadovoljstva gostiju.

 

 

 

Festival će posjetiti veliki broj zaposlenika u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, vlasnika i predstavnika restorana, hotela, putničkih agencija, turističkih zajednica, proizvođača hrane i vina, kao i svih onih čija je profesija vezana za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo.

 

 

 

Svečano otvorenje bit će 03. ožujka 2015. godine  s početkom u 09:00 sati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik– Babin Kuk. 

Najčitanije (7 dana)

Kako seizmolog komentira potrese na Pelješcu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja