Četvrtak, 29. veljače 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Novinari svjetskih medija u Dubrovniku

27.04.2015.


U Dubrovniku je proteklog vikenda, od 24. do 26.travnja 2015., u organizaciji svjetski poznate turističke agencije specijalizirane za luksuzna putovanja, Insight Vacations, te u suradnji s HTZ predstavništvom u Londonu i Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, boravila grupa od dvadeset i dva inozemna novinara s engleskog govornog područja – Velike Britanije, Irske, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije i Novog Zelanda.

 

 

 

Grupu novinara u posjeti Dubrovniku sačinjavali su predstavnici poznatih medijskih kuća: britanski Mail on Sunday, Choice, High50 & Economia Magazine, The Jewish Chronicle & TripReporter, irski The Irish Independant, američki Car & Travel Magazine, California Homes Magazine, Everett Potter's Travel Report, The Palladian Traveler, JohnnyJet, kanadski Canada.com, Travelweek, Zoomer, Bold Magazine, 55plus, Taste and Travel; australski The Australian, SilverKris, novozelandski NZ Herald.

 

 

 

Novinari su tijekom svog boravka u Dubrovniku bili smješteni u hotelu Dubrovnik Palace, a Turistička zajednica grada Dubrovnika za njih je prvi dan organizirala cocktail dobrodošlice u palači Sponza uz kratku prezentaciju i upoznavanje s turističkom ponudom Dubrovnika. Tijekom svog boravka novinari su upoznali ljepote Dubrovnika kroz stručne razglede Grada u pratnji vodiča, te obilaske zidina, vožnju žičarom na Srđ, te posjet Lokrumu. Upoznali su se i s gastro ponudom Grada u lokalnim restoranima.

 

 

 

Svoje oduševljenje Dubrovnikom, njegovim ljepotama, znamenitostima i hranom podijelili su fotografijama i pohvalama s tisućama pratitelja na socijalnim mrežama, stoji u priopćenju iz dubrovačke Turističke zajednice.

Najčitanije (7 dana)

Kako seizmolog komentira potrese na Pelješcu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja