Utorak, 16. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Crna kronika /    Sve vijesti iz rubrike Crna kronika

DUGE CIJEVI: Privedeni preprodavači kokaina iz Dubrovnika i Trebinja

22.05.2015.


U međunarodnoj koordiniranoj policijskoj akciji u kojoj je sudjelovala policija RH i RS BiH, te u suradnji s federalnom BiH policijom uhićeno je više desetaka osoba zbog organiziranog krijumčarenja i preporodaje kokaina, amfetamina i marihuane.

 

 

 

 

Prema prvim neslužbenim informacijama u Dubrovniku je u četvrtak ujutro razbijena skupina koja se duže vrijeme bavila nabavom i preprodajom kokaina, amfetamina i marihuane, doznaje se iz izvora bliskih policiji i državnom odvjetništvu.

 

 

 

Međunarodnu akciju suzbijanja trgovine narkoticima policija provodi u suradnji s Uskokom, a prema prvim informacijama članovi osumnjičene skupine drogu su krijumčarili iz BiH te preprodavali na dubrovačkom području.

 

 

 

Uz uhićenja šest pripadnika skupine u četvrtak ujutro policija je pretražila više kafića, stanova pa čak i jedan brod. Dvojica osumnjičenih u bijegu su i za njima je rasšisana međunardona tjeralica, doznaje N1. U policijsku postaju provedeni su Damir Katanić,  Alen Perišić, Anes Duraković, Antonio Miljević, Tomislav Zucalo i Ana Perović.

 

 

 

Dubrovačka policija službeno je potvrdila tek da u sklopu međunarodne akcije suzbijanja trgovine narkoticima provodi uhićenja. "Akcija se provodi za kaznena djela u nadležnosti Uskoka", kratko je u telefonskoj izjavi potvrdila zamjenica glasnogovornice dubrovačke policija Adrijana Biskup.

 

 

 

Na cestovnim izlazima iz Dubrovnika građane su jutros dočekali pripadnici MUP-a s "dugim cijevima", a prema pisanju medija duge cijevi uočene su i na ulicama nekih gradova susjednih država.

 

 

 

Paralelno s akcijom na dubrovačkom području policija otkriva narko lanac i u susjednoj Bosni i Hercegovini gdje je uhićeno 17 osoba, od kojih su četiri - policajci!  S trebinjskog područja ih je 15, te po jedna osoba iz Banja Luke i Sarajeva.

 

 

 

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je u četvrtak povodom policijske akcije i uhićenja u Dubrovniku kako je "sigurno da policija dobro radi svoj posao u Dubrovniku, a ako treba mora izvaditi i duge cijevi."

 

 

Ostojić je to odgovorio novinarima pred Banskim dvorima na upit zašto se u akciji u Dubrovniku koriste duge cijevi.

 

 

Izvor: N1

Vezane vijesti

DUGE CIJEVI NA DUPCU: Koga hvata Uskok i policija

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja