Nedjelja, 14. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

ŽUPSKI LAURETI: Marija Mišić Braut i Nogometna škola Astarea

26.05.2015.


Ovogodišnji dobitnici Nagrada Općine Župa dubrovačka su Marija Mišić Braut posmrtno, te Nogometna škola Astarea. Nagrade su uručene na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u Hotelu Astarea.

 

 

 

Nagradu Općine primio je brat pokojnice Miljenko Mišić, a uručili su mu je načelnik Silvio Nardelli i njegov zamjenik Mirko Maslać. Gospar Mišić se zahvalio na nagradi.

 

 

 

Marija Mišić Braut, rođena u Čibači nagradu je dobila za izniman doprinos rodnom kraju kroz slikarski i pjesnički opus. Kako je rečeno na sjednici, ona je ostavila dugo i neizbrisiv trag u slikarstvu i pjesništvu Župe dubrovačke koja je bila stalna inspiracija njezinih radova. Objavila je dvije zbirke pjesama, a pjesmu „Župa“ pročita je umjetničina prijateljica Nikica Greguš.

 

 

 

Nagradu Nogometnoj školi Astarea uručili su predsjednik Općinskog vijeća Mato Previšić sa zamjenikom Lovorkom Kleškovićem, a primio ju je Igor Guljelmović, predsjednik NK Župa dubrovačka.

 

 

 

Župski nogometni klub osnivač je NŠ Astarea koja djeluje već deset godina, a trenutno okuplja 120 mladih nogometaša od vrtičke dobi do srednjoškolaca. Župski kadeti već su nekoliko puta bili županijski prvaci, a natjecatelji u ostalim kategorijama redom su pri vrhu ljestvica. Već dvije godine uspješno organiziraju Međunarodni nogometni turnit „Talent kup“ koji okuplja veliki broj nogometnih momčadi ih Hrvatske i drugih zemalja.

 

 

 

 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja