Subota, 20. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Policija na posebnim pripremama: Lopovima se loše piše

30.06.2015.


Provalnici, ulični lopovi i razbojnici ubuduće bi mogli imati više problema bježeći s mjesta zločina, jer se hrvatska policija počela posebno pripremati za svladavanje pješačkih prepreka.

 

 

Prvo prvenstvo u svladavanju poligona pješačkih prepreka održano je u utorak na Policijskoj akademiji u Zagrebu, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova, dodajući kako su svi sudionici natjecanja, njih 90, iako umorni bili zadovoljni što je po prvi put organizirano takvo natjecanje,
 

 

U gotovo dvosatnom natjecanju svi sudionici bili su bodreni od strane polaznika i polaznica Policijske škole "Josip Jović" te djelatnika Policijske akademije. Izvan kruga Policijske akademije policijsko natjecanje plijenilo je pozornost prolaznika i rekreativaca, naveo je MUP.
 

 

Među natjecateljima prijavila se i jedna natjecateljica – polaznica Jelena Obajdin koja je uspješno svladala sve zapreke na poligonu te je dobila i priznanje za ostvareni rezultat.
 

 

Poželjevši dobrodošlicu i dobar uspjeh svim natjecateljima, načelnik Policijske akademije Želimir Radmilović naglasio je kako je cilj tog prvenstva da poligon pješačkih prepreka, koji je na neki način bio i zanemaren, opet dobije na svom značaju u fizičkoj pripremi policajaca i policajki, ali i da se potakne natjecateljski duh, druženje i zajedništvo.
 

 

Osim polaznika Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka, koji su ujedno bili i najbrojniji natjecatelji na prvom prvenstvu, sudjelovale su i ekipe policijskih uprava sisačko-moslavačke, krapinsko-zagorske, međimurske, vukovarsko-srijemske i zagrebačke, te specijalne policije.

 Na kraju natjecanja načelnik Policijske akademije pobjednicima u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji uručio je prigodne zahvalnice i poklon. Sve ekipe policijskih uprava, interventne i specijalne policije koje su sudjelovale u natjecanju dobile su prigodne zahvalnice.

Najčitanije (7 dana)

DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj
DIP: U Dubrovniku HDZ-u preko 57 posto, Možemo ne prelazi prag
HDZ premoćno pobjeđuje na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja