Utorak, 21. ožujka 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Mladen Grdović s grupom Twist off smjestio Dalmaciju u “centar svita”

14.07.2015.


Iako mu  je neslavno završio posjet Poljudu u kolovozu prošle godine,  Mladen Grdović zajedno sa članovima sve popularnijeg splitskog sastava Twist off ne prestaje veličati i pjevati o svojoj Dalmaciji. Novim singlom “Centar svita” koji će zasigurno postati nova dalmatinska,  a i  poljudska himna opjevao je rodnu Dalmaciju spojivši  Zadar sa Splitom.  Pjesma je ubrzo skočila na top liste  hrvatskih, posebno dalmatinskih  radio postaja, a oda rodnoj Dalmaciji zasigurno će mu ponovno donijeti počasno mjesto na Poljudu,  ako nigdje drugdje bar  u grlima navijača.

 

 

 

Inače autori ovog novog dalmatinskog hita su članovi sve popularnijeg splitskog banda Twist off koji su kroz ovu pjesmu izrazili ljubav prema zavičaju.

 

 

 

"Pjesmu smo posvetili ljudima i zavičaju u kojem živimo, iskreno i od srca. Pjesma je u veselom i raspoloženom tonu i željeli bi smo da se svaki čovjek može prepoznati u pjesmi i da barem na nekoliko minuta uljepšamo dan onome koji je sluša. Sretni smo i što je Mladen, legenda dalmatinske glazbe imao vremena da nam gostuje u pjesmi i da mu se pjesma svidjela", rekao je Nikola Pažanin, član banda. 
 

 

 

Za ovu pjesmu snimljen je i video spot u režiji poznatog splitskog redatelja Žare Batinovića.. Band Twist off postoje već nekoliko godina, a publika rado dolazi na njihove koncerte zbog energije, kvalitete i vrhunske zabave. 
 

 

 

Pjesmu "Centar svita" pogledajte na slijedećem linku.

https://www.youtube.com/watch?v=34OevaljpZM

Najčitanije (7 dana)

POLICIJA: Tijelo pronađeno kod Mljeta je identificirano kao nestali Hrvoje Sterniša
Tko je zainteresiran za izgradnju priključka za optičku mrežu u Župi
Županija dodijelila koncesije za plažu u Srebrenom


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja