Srijeda, 29. svibnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Dubravka Šuica ugošćava vrh HVIDRA-e u Europskom parlamentu

20.11.2013.


Predsjedništvo HVIDRA-e  (Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata)  i predsjednici županijskih organizacija na čelu sa saborskim zastupnikom Josipom Đakićem, stigli su u ponedjeljak u trodnevni  posjet Europskom parlamentu u Strasbourgu na poziv zastupnice u Europskom parlamentu Dubravke Šuice.

 

“Ponosna sam što u ove velike dane za Hrvatsku kada osjećamo istovremeno ponos i tugu mogu ugostiti hrvatske branitelje iz cijele Hrvatske Europskom parlamentu te im na ovaj način iskazati zahvalnost za žrtvu koju su podnijeli za grad Heroj i za Hrvatsku“, naglasila je Šuica.

 

 

„Zahvaljujući tim hrabrim ljudima Hrvatska je danas slobodna zemlja i članica Europske unije, a hrvatski jezik je 24. službeni jezik EU, zato je bitno, danas kada imamo slobodu, pokazati našim braniteljima gdje se u miru brane hrvatski interesi“, istaknula je Šuica.

 

U Strasbourgu su predstavnici HVIDRA-e obišli Europskim parlament, prisustvovali predavanju o radu Europskog parlamenta, a predviđeno je i pračenje plenarnog zasjedanja Europskog parlamenta.

 

„Ovom prigodom branitelji će imati priliku posjetiti i izložbu koju je u Europskom parlamentu organizirao ured kolege Stiera, a otvorio i novoizabrani predsjednik Europske pučke stranke (EPP) Joseph Daul. Hvalevrijedna  izložba pod nazivom „Vukovar europska poruka mira“ je znak da i Europa nije zaboravila na ratna stradanja u Hrvatskoj i na Vukovar", zaključila je zastupnika Dubravka Šuica.             

Najčitanije (7 dana)

Petar Srijemsi, dobitnik Nagrade Župe dubrovačke zahvalio svima
ZA DAN OPĆINE: Grašo u Kuparima, Stipanićev u Srebrenom...
Ministar Bačić rekao kako je Župa primjer u cijeloj Hrvatskoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja