Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Samo jedna ponuda za Kupare

12.10.2015.


Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) otvorio je u ponedjeljak obvezujuće ponude za realizaciju turističkog kompleksa Kupari. Jedinu obvezujuću ponudu za realizaciju kompleksa Kupari dostavila je grupa ulagača na čelu s Avenue grupom sa sjedištem u Beču, u suradnji s hotelskim globalnim lancem Marriott International, koji su vlasnici branda Ritz Carlton.

 

 

Podsjetimo, javni poziv za obvezujuće ponude za kompleks Kupari raspisan je u svibnju ove godine, a na traženje zainteresiranih investitora i s obzirom na kompleksnost dokumentacije rok za dostavu ponuda produljen je s 25. kolovoza na 9. listopada.

 

 

 

Ponudbenu dokumentaciju za obvezujuće ponude otkupilo je pet potencijalnih ulagača, od njih ukupno šest koji su još u veljači prošle godine svoja pisma interesa za taj projekt dostavili po završetku prvog neobvezujućeg kruga.

 

 

 

Neobvezujuće su ponude u veljači predali kompanija Karisma Hotels Adriatic-KHA (konzorcij Agrokora, svjetskog touroperatora TUI i meksičkog lanca Karisma International), Valamar poslovni razvoj (iz hotelske grupacije Valamar), turska Rixos grupa (koja već ima hotel u Dubrovniku), Braniteljska zadruga Mir iz Mlina kod Dubrovnika, Avenue Grupa iz Moskve te tvrtka Titan nekretnine (također navodno s ruskim kapitalom).

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja