Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Ponuda Avenue grupe za realizaciju projekta Kupari I udovoljava uvjetima natječaja

26.10.2015.


Povjerenstvo za ocjenu ponuda pristiglih na natječaj za realizaciju projekta Kupari I.  u općini Župa dubrovačka, utvrdilo je kako je obvezujuća ponudu Avenue grupe u skladu s propisanim natječajnim uvjetima, odnosno udovoljava uvjetima Javnog poziva za realizaciju projekta Kupari I., objavljenog 23. svibnja 2015. godine.

 

 

 

Povjerenstvo za ocjenu ponuda stoga će zaključkom Vladi RH  predložiti donošenje Odluke o izboru Zajednice ponuditelja ( Avenue grupe ), kao jedinog i najpovoljnijeg ponuditelja za investitora Projekta Kupari s kojim će se sklopiti ugovor o realizaciji Projekta, kao i donošenje odluke o dodjeli koncesije na pomorskom dobru za izgradnju i gospodarsko korištenje plaže na dijelu k.o. Brašina temeljem prijedloga Ministarstva pomorstva prometa i infrastrukture.

 

 

 

Članovi Povjerenstva za ocjenu ponuda bili su: ministar turizma Darko Lorencin, zamjenik ministra turizma Daglas Koraca, predstojnik DUUDI-a Mladen Pejnović, zamjenik predstojnika DUUDI-a Alen Čičak, načelnik Općine Župe dubrovačke Silvio Nardelli.

 

 

 

Podsjetimo,  12.10. u DUUDI-u su se javno otvarale obvezujuće ponude pristigle na međunarodni natječaj za projekt Kupari I., utvrđeno je da je pristigla obvezujuća ponuda Avenue grupe. Dakle, utvrđeno je kako je zajedničku i jedinu obvezujuću ponudu dostavila zajednica ponuditelja  Avenue ulaganja d.o.o. i Avenue Osteuropa GmbH, te da su Avenue ulaganja d.o.o. vodeći član zajednice ponuditelja, dok je hotelska menadžment kompanija Marriott Interantional Inc., branda Ritz- Carlton dostavila izjavu o zajedničkom nastupu u realizaciji projekta Kupari.  
 

 

Kupari su eklatantan primjer kako aktivirati bivšu vojnu imovinu za turističke svrhe i jedan od izvrsnih primjera decentralizacije, s obzirom na to da dio prihoda ide upravo jedinici lokalne samouprave. Dodajmo kako su u tijeku pripreme i drugih takvih projekata u kojima se aktivira bivša vojna imovina, tako je za projekt Muzil odlukom Vlade već pokrenut postupak kojim se ide u iskazivanje interesa za realizaciju razvojnog projekta na lokaciji poluotoka Muzil, Grad Pula, stoji u priopćenju iz DUUDI-a.

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja