Subota, 13. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Članovi Vijeća roditelja s načelnikom Nardellijem o školskoj dvorani

22.11.2013.


Članovi Vijeća roditelja OŠ Župa Dubrovačka sastali su se jutros s načelnikom Općine Župa dubrovačka Silviom Nardellijem kako bi od njega saznali u kojoj je fazi završetak izgradnje trodijelne školske športske dvorane.

 

Školska dvorana bila je glavna tema sinoćnjeg sastanka Vijeća roditelja, pa je odlučeno da se, prije ikakvih akcija, najprije razgovara s načelnikom Nardellijem.

 

Roditelji su spremni i na prosvjede, a neki smatraju da su već potrebne i drastičnije mjere, primjerice  bojkot nastave.

 

- Roditeljima sam ponovio ono što sam im  telefonski rekao prethodnog dana tijekom sjednice Vijeća roditelja. Kontaktirao sam nadležne ljude u ministarstvu i tvrtki Fenix. Informiran sam da će se sljedeći tjedan imenovati povjerenstvo za provođenje javne nabave, nakon čega bi se mogao potpisati aneks ugovora o završetku radove radova na dvorani, kazao je načelnik Nardelli, te dodao:

 

-  Tvrtka Fenix sada ima pravomoćnu predstečajnu nagodnu i nema nikakvih dugovanja prema Poreznoj upravi, odnosno državi, te ispunjava sve uvjete za sudjelovanje u natječaju javne nabave.  Nadam se da će ti postupci proći u najboljem redu, te da će uskoro biti sklopljeni ugovori i nastavljeni, odnosno završeni radovi.

 

Inače, nešto više od mjesec dana potrebno je za postupak provođenja postupka javne nabave nakon čega bi se trebao potpisati aneks s tvtkom Fenix d.o.o. Nakon toga trebali bi uslijediti radovi za završetku izgradnje dvorane za što je potrebno od 30 do 40 radnih dana. Znači, do proljeća bi dvorana mogla biti gotova.

Vezane vijesti

Pregovori o dovršetku školske dvorane se nastavljaju, Fenix traži još 605 tisuća kuna
Do kad će župska djeca biti taoci nečijeg poreznog duga

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Policija objavila detalje prometne, poginuli brat i sestra


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja