Ponedjeljak, 15. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

JUDO: Europski kadetski kup Zagreb - Pavić i Oberan vraćajuće s u Župu s medaljama

13.03.2016.


Troje natjecatelja Judo kluba Župa dubrovačka, predvođenih trenerom Kyrylom Vertynskyim, sudjelovalo na Europskom kadetskom kupu, a koji se 12.  i 13. ožujka 2016. godine održao u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Zagrebu.   
 

Petrunjela Pavić  ostvarila je sjajan rezultat osvojivši II. mjesto u kategoriji -70 kg. Ona je u svojoj kategoriji imala 27 natjecateljica, a nanizala je pobjede protiv Lien Meeuwssen iz Belgije, zatim Inbar Lanir iz Izraela, dok je u slijedećem kolu pobijedila Nataliju Chystiakovu iz Ukrajine. U polufinalnoj borbi pobijedila je Melanie Dhaiby iz Francuske, dok je u finalnoj borbi poražena od  Zale Pecoler iz Slovenije.  
 

Iva Oberan ponovno je postigla sjajan rezultat osvojivši III. mjesto u kategoriji -57 kg i time nastavila niz osvajanja medalja s europskih kupova. Iva Oberan je u svojoj kategoriji imala čak 45 natjecateljica, a nanizala je pobjede protiv Anastasiye Antipine iz Ukrajine, zatim Omer Atias iz Izraela, dok je u slijedećem kolu poražena od Kaje Kajzer iz Slovenije. U repasažu je zatim pobijedila Maricu Perišić iz Srbije, dok je u borbi za III. mjesto pobijedila Marie Sadouni iz Belgije. 

Europski kadetski kup u Zagrebu jedan je od četiri kriterijska turnira za odlazak na Europsko kadetsko prvenstvo koje će se održati u Finskoj. Petrunjela Pavić i Iva Oberan osvajanjem odličja s navedenog turnira već su osigurale plasman na navedeno prvenstvo. 

U muškoj konkurenciji u kategoriji -66 kg nastupio je Peri Adrian Puljić koji je poražen u prvom kolu i nije imao popravnu borbu.

 

- Navedeni rezultati naših natjecateljeljica je rezultat vrlo sustavnog i predanog rada posljednjih nekoliko mjeseci s trenerom Kyrylom Vertynskyim, ističu iz župskog kluba.
Po završetku Europskog kupa u Zagrebu predviđene su pripreme na kojima će, uz troje navedenih natjecatelja, sudjelovati i mlađa kadetkinja Lena Galjuf.

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja