Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Rebalans Proračuna za uređenju lučice Srebreno

29.04.2016.


Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća Župe dubrovačke vijećnici su prihvatili izmjene i dopune ovogodišnjeg Proračuna u ukupnoj vrijednosti 400 tisuća kuna.

 

 

 

 

 

Prema riječima načelnika Silvija Nardellija radi se u prvom redu o sredstvima u iznosu od 250 tisuća kuna potrebnih za sanaciju luke Srebreno koja se inače provodi u suradnji s Lučkom upravom Dubrovačko-neretvanske županije. Kako je načelnik pojasnio, Općina Župa je preuzela financiranje izgradnje obalnog zida i privezišta za brodice. To bi privezište imalo četiri mula koja bi povezivala veći tri metra udaljeni mul, a uz koji bi se privezivale domicilne brodice. To bi trebali biti pontonski mulovi, postavljeni na betonske konstrukcije, a glavni mul će biti udaljen tri metra kako bi se izbjegla plićina, a i zaštitio obalni zid. Općina se odlučila na izgradnju i ta četiri jednoobrazna kako bi se izbjegla dosadašnja situacija kada su napravljeni svakojaki pristupi vezovima.

 

 

 

 

 

Drugi dio rebalansa odnosi se na nabavku hidraulične rampe koja će biti postavljena na ulazu u Srebreno, u dijelu prema šetnici, a kojom će se regulirati općinska odluka o prometovanju šetnicom kroz Srebreno.

 

 

 

 

 

Ovom je odlukom osigurano i 30 tisuća kuna za nastup klape koji bi se u povodu Dana Općine Župa dubrovačka organizirao ili u novoj školskoj športskoj dvorani ili na novom trgu ispred zgrade Općine u Srebrenom. 

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja