Petak, 19. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

DAN OPĆINE ŽUPA DUBROVAČKE: Sport, koncerti, mjuzikl...

21.05.2016.


Prigodom obilježavanja Dana Općine i 24. obljetnice oslobođenja Župe dubrovačke, organiziran je višednevni program proslave koji će se realizirati kroz aktivnosti različitog sadržaja.


 

U subotu će braniteljske udruge s područja Župe dubrovačke zapaliti svijeće na Spomen obilježju u Mandaljeni, a  održat će se čak tri turnira na Donjem Brgatu: malonogometni, boćarski i turnir u pikadu.


 

Natjecanje u udičarenju iz barke u organizaciji Športsko ribarskog kluba Felun održat će se u nedjelju od 13.00 sati na plivalištu u Mlinima, dok je popodne rezervirano za Humanitarnu biciklijadu koja sa startom kreće ispred ambulante u 17.00 sati. Savjet mladih Općine Župa dubrovačka pobrinut će se za sigurnost svih sudionika i okrjepu ispred samostana sv. Vicenca.

U srijedu, 25. svibnja, u jutarnjim satima Limena glazba ispratit će župske čelnike koji će položiti vijence na spomen ploče poginulim braniteljima na području Župe dubrovačke, nakon čega će uslijediti svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj će se dodijeliti javna priznanja ovogodišnjim laureatima za postignuća važna za Općinu Župa dubrovačka.


 

Na Dan Općine, u četvrtak, 26. svibnja, a u Mandaljeni će se služiti sveta misa za poginule u Domovinskom ratu s početkom u 19.00 sati,  nakon koje će sve udruge proizašle iz Domovinskog rata zajedno s predstavnicima Općine i Općinskog vijeća položiti vijence na Spomen obilježje. Uslijedit će KONCERT Klape Šufit koji će biti besplatan za sve posjetitelje. 

U subotu 28. svibnja od 10.00 sati Ronilački klub Župa dubrovačka već tradicionalno će održati Eko akciju čišćenja župskog podmorja, a u 18.00 sati u parku Striježice u Srebrenom za djecu će se održati edkativni lutkarski mjuzikl Duška Mucala- Festival životinjskog carstva.  Turnir u gađanju letećih meta Lovačkog društva obilježit će početak nedjelje, ujedno i  posljednjeg dana programa, Bridge turnir održat će se u 16.00 sati u Hotelu Astarea, a Program obilježavanja dana Općine završit će se tradicionalnim humanitarnim Eko krosom Udruge Kurenat od Mandaljene do Srebrenog na kojem iz godine u godinu sudjeluje sve veći broj žitelja Župe dubrovačke.

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja