Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

I stanovnici Župe besplatno na Lokrum

04.07.2016.


Općina Župa dubrovačka pokrenula je inicijativu osiguravanja besplatnih posjeta Rezervatu Lokrum za svoje stanovnike. Naime, nakon što je prošlog tjedna Općina Konavle za svoje stanovnike dogovorila suradnju s Rezervatom Lokrum u zamjenu za distribuciju promotivnih materijala na svom području, Općina Župa dubrovačka odlučila je potaknuti isti oblik suradnje i za žitelje Župe, te direktoru Mariu Tevšiću uputila dopis kojim nudi suradnju u zamjenu za iste ili slične pogodnosti stanovnicima Župe dubrovačke.



 

Inicijativa je još prošlog tjedna prihvaćena od strane JU Rezervat Lokrum, a u tijeku je izrada ugovora kojim će Rezervat Lokrum omogućiti gratis karte za stanovnike Župe, a Općina Župa dubrovačka u svojim informativnim uredima distribuirati brošure Rezervata i na taj način dodatno doprinositi promociji Lokruma na svom području, na kojem i ove sezone boravi veliki broj turista u Hotelima Sheraton, Astaraea, Mlini, Plat, te privatnom smještaju.



 

„ Prošlog tjedna dobili smo suglasnost direktora JU Rezervata Lokrum kako bi se isti model počeo primjenjivati i za žitelje Župe dubrovačke. Vjerujem kako je Lokrum mjesto koje mnogi naši stanovnici rado posjećuju i drago mi je da će se ovakva hvalevrijedna suradnja pokrenuti na obostrano zadovoljstvo, a nadam se i nastaviti tijekom idućih godina“, rekao je načelnik Silvio Nardelli.



 

Ugovor o poslovnoj suradnji između Općine Župa dubrovačka i Javne ustanove Rezervat Lokrum bit će potpisan do kraja tjedna.

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja