Nedjelja, 10. prosinca 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Savjet bivših predsjednika Juga: Vratiti navijače na tribine

28.11.2013.


Održana je prva sjednika Savjeta predsjednika VK Jug Croatia osiguranje na poziv predsjednika ovog tijela Ivana Pavličevića. Savjet Kluba je novo tijelo formirano temeljem izmjena i dopuna Statuta Kluba, a sačinjavaju ga svi bivši predsjednici VK Jug. Pozivu su se odazvali: Cvijeto Ruso, Boro Andrić, Dubravko Cota, Luka Obradović, Željan Konsuo i Goran Hrnić, dok su opravdano odsutni bili: Davor Miloglav, Branko Bazdan, Ivica Rustan, Boro Kosović i počasni predsjednik Ante Jerković, kojemu su članovi Savjeta poželjeli što brži oporavak.

 

Sastanak je počeo čestitkom Nikši Dobudu i Sandru Suknu na nagradi Franjo Bučar, a potom je Ivan Pavličević upoznao članove Savjeta sa statutarnim ovlastima tijela.

Aktualni predsjednik VK Jug CO Lukša Jakobušić, koji je nazočio sjednici Savjeta, upoznao je Savjet s aktivnostima u klubu od izbora i planovima u sljedećem razdoblju. 

Članovi Savjeta su podržali aktivnosti Predsjednika i Uprave, a posebno su podržali nastojanja na omasovljenju članstva, te aktivnosti na povećanju broja gledatelja na domaćim utakmicama.

Istaknuto je da je strategija Kluba uvijek bila oslonac na vlastiti igrački kadar, te je naglašena potreba za kontinuiranim akcijama na popularizaciji Kluba i vaterpolo sporta kod djece i mladih. S tim u vezi je i preporuka o potrebi trajnog unaprjeđenja stručnog rada s mlađim kategorijama. Savjet je u svojim zaključcima podržao aktivnosti bivše i sadašnje Uprave na obilježavanju 90. obljetnice osnivanja Kluba, te preporučio nastavak aktivnosti na realizaciji programa proslave kroz izdavanje monografije i održavanja svečane sjednice.

 

Najčitanije (7 dana)

KUPARI: Telefonska pala popriječila ulicu, nitko je ne mrda
Promocija filma „Na pragu Grada – Župa dubrovačka u Domovinskom ratu“
Novo igralište kraj škole na Mljekari


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja