Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

NL MLADI ZA ŽUPU: Želimo ljepši i kvalitetniji život

10.04.2017.


Na svibanjske lokalne izbore u Župi Dubrovačkoj izaći će još jedna nezavisna lista naziva "Mladi za Župu". Predstavili su se priopćenjem koje prenosimo u cjelosti:

 

 

Dragi stanovnici Župe dubrovačke,

Energija i želja za ljepšim i kvalitetnijim životom u našoj Župi, dovela nas je do osnivanja Nezavisne liste "Mladi za Župu", s kojom Vam se želimo predstaviti.


Iako je najčešća izreka "Na mladima svijet ostaje", nama je draža "Mladi pokreću svijet". Volja i pokretačka snaga nam ne dopušta da budemo
pasivni promatrači uništavanja naše Župe i stvaranja nezadovoljstva i straha kod naših stanovnika.
Došlo je VRIJEME ZA PROMJENE!, vrijeme za slobodu izražavanja, vrijeme u kojem izražavanje mišljenja i konstruktivnih kritika ne može dovesti do gubitka radnog mjesta. Vrijeme u kojem je svačiji glas jednako važan i svačiji posao jednako vrijedan.

 

Naša djeca zaslužuju dječji vrtić adekvatnog kapaciteta u kojem ima dovoljno stručnog kadra. Djeca iz naše škole moraju dobiti priliku sudjelovati u projektima koji bi njihovo obrazovanje podigli na puno veću razinu i približili ih tehnologijama koje ih okružuju.
Vrijeme je da se krene ulagati u svako mjesto naše Općine, da centralizacija postane stvar prošlosti, da sva mjesta konačno dobiju osnovnu komunalnu infrastrukturu.

 

Želimo zaslužiti povjerenje stanovnika svojom transparentnošću, otvorenošću i iskrenošću. Ne određuju nas boje ni slova, mladi smo, željni promjena, rada i pomaka. Spremni uložiti znanje, ambicije i vještine za bolje sutra.

 

Ako težimo prosjeku, bit ćemo prosječni, no nas motivira izvrsnost i energija kojom želimo učiniti stanovnike ponosnim, a Župu boljim i kvalitetnijim mjestom za život.

VRIJEME JE ZA PROMJENE!

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja