Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Stanovnici Župe i ove godine beslatno na Lokrum

18.05.2017.


Temeljeno na dobroj prošlogodišnjoj suradnji, Općina Župa dubrovačka i ove je godine pokrenula inicijativu osiguravanja besplatnih posjeta Rezervatu Lokrum za svoje stanovnike. Načelnik Silvio Nardelli uputio je zamolbu za osiguravanjem pogodnosti besplatnih posjeta Lokrumu ravnatelju rezervata Mariu Tevšiću, pa je danas potpisan ugovor o poslovnoj suradnji.

 


 

Prema priopćenju iz župske općinske uprave, Rezervat Lokrum omogućit će gratis karte za stanovnike Župe, a Općina Župa dubrovačka u Turističkoj zajednici distribuirati brošure Rezervata i na taj način dodatno doprinositi promociji Lokruma na svom području, na kojem i ove sezone boravi veliki broj turista u Hotelima Sheraton, Astaraea, Mlini, Plat, te privatnom smještaju.



 

Pokazne karte moći će se preuzeti u Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka od 29. svibnja do 10. lipnja u vremenu od 09:00 do 12:00 sati.


 

Za ostvarenje prava na besplatni pokaz za posjete Lokrumu potrebno je dostaviti preslik osobne iskaznice i jednu sliku dimenzija 3 x 3,5 cm. Pokaz vrijedi za 4 mjesečna posjeta rezervatu Lokrum. Djeci do 4 godine starosti pokazi se ne izdaju.


 

Dubrovački vaporetto i ove će sezone spajati s Srebreno Lokrumom već početkom lipnja, a za korisnike pokaza bit će besplatan i prijevoz i sam ulazak u Rezervat.



Načelnik Silvio Nardelli zahvaljuje se Rezervatu Lokrum na omogućenim pogodnostima za stanovnike Župe dubrovačke, stoji također u priopćenju.

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja