Srijeda, 17. kolovoza 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nardelli prosvjede taksista nazvao svojevrsnim terorizmom

28.07.2017.


- Ne znam jesu li razlozi prosvjeda taksista protiv Ubera opravdani, nisam detaljno upoznat s tom problematikom, ali ni u kojem slučaju taksisti nemaju pravo na ovakve prosvjede u jeku turističke sezone. Ako su već mislili raditi prosvjed, mogli su ga organizirati na dvije do tri minute i tako poslati svoju poruku, a ne provoditi ovakvu anarhiju. - rekao je naelnik Općine Župa Dubrovačka Silvio Nardelli kritizirakući taksiste koji su sudjelovali u jutrošnjem prosvjedu, blokiravši vozilima usijek u Dubokoj Ljutoj. Ponašanje taksista koji su blokiravši to usko grlo potpuno paralizirali promet na dubrovačkom području Nardelli je okarakterizirao kao svojevrsnu anarhiju.  

 

 

- Ovakvu vrstu prosvjeda bih nazvao svojevrsnim terorizmom jer su, odlučivši se na ovakav prosvjed, taksisti doveli u pitanje nacionalnu sigurnost. Nisu vodili računa o interventnim službama, vatrogascima, hitnoj pomoći koja je jutros imala nekoliko intervencija. Čudi me kako država nema nikakve mehanizme da se ovakvi događaji spriječe najvećom silom. - oštar je,  razlogom, bio načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli.

 

 

- Ovo je krasna poruka turistima koji dolaze u Hrvatsku na odmor, a morali su ovako nešto doživjeti. Ovaj današnji prosvjed taksista je dobar povod i za jedinice lokalne samouprave s našeg područja da konačno riješe probleme s taksi koncesionarima. Osobno sam za ograničenje broja taksi koncesionara.- kazao je načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli.

Najčitanije (7 dana)

Prometna na magistrali, problemi u prometu
IGRE: Čarobna šuma na Lovrijencu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja