Nedjelja, 14. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Počeli radovi na sanaciji i uređenju šetnice u Srebrenom

03.10.2017.


Od 02. listopada 2017. godine započeli su radovi na prvoj fazi sanacije i uređenja obalne šetnice i plaže u naselju Srebreno, na dionici od hotela Sheraton do ''Čeških banja''. Projekt sanacije i uređenja izradila je tvrtka Studio Alamat d.o.o., a vrijednost radova je gotovo 6 milijuna kuna. Izvođač radova je tvrtka Medius d.o.o., a predviđeni rok za izvođenje svih radova je 01. svibnja 2018. godine.

 

 

Radovi uključuju cjelovitu sanaciju kompletne zone, pregled svih instalacija, opločavanje šetališta, uređenje sunčališta i plaže uz zamjenu javne rasvjete, krajobrazno uređenje te montažu novih elemenata urbane opreme i galanterije.

 

Naćelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli o ovim radovima kaže: 

 

- Nakon ulaganja u prometnu i komunalnu infrastrukturu u samom središtu Srebrenog na red je došao i završni dio, a to je uređenje šetnice čime bi Srebreno kao administrativno, a i turističko središte Općine bilo uređeno na razini kakvu i zaslužuje. Sve ove investicije su i zakonska obveza općine s obzirom na ulaganja privatnih investitora te plaćene komunalne doprinose.

 

 

Nadamo se da će radovi teći predviđenom dinamikom te molim sve stanovnike i posjetitelje na strpljenje zbog određenih ograničenja koja su neophodna zbog organizacije gradilišta, a prvenstvenom mislim na otežano prometovanje šetnicom za vrijeme samog izvođenja radova.

 

Uskoro očekujemo i nastavak investicija tvrtke Hoteli Dubrovačka rivijera i to upravo na rubnim dijelovima šetnice tj. na objektu ''Čeških banja'' te objektu buduće vile Jadranke čime bi se zakružio jedan veliki investicijski ciklus i na neki način podigla razina urbanog standarda kako za stanovnike tako i za posjetitelje, ističe Nardelli.

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja