Ponedjeljak, 27. ožujka 2023.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Englez (19) kupovao sinu (4) posebnu Xbox Day One verziju konzole, a je dobio na slici

06.12.2013.


Peter Clatworthy (19) iz Engleske štedio je novac kako bi za četverogodišnjeg sina kupio novu Xbox One konzolu. Točnije, htio je kupiti posebnu  koja je dostupna u puno manjem broju te je skuplja. Tinejdžer je pomislio da je našao odlično ponudu kada je vidio jednu za samo 450 funti (4100 kuna), jer su se na eBayu u Velikoj Britaniji nudile i za puno veći iznos, donosi 24sata.hr.

 

No, cijeli oglas je imao prilično jasno upozorenje. Na opisu predmeta pisalo je da se radi o fotografiji. Ali, kako je oglas bio u kategoriji konzola, a prodavač je imao dobre ocjene, mladić je odlučio krenuti s kupovinom. 

 

- Pisalo je da se radi o fotografiji i nisam bio siguran, ali pogledao sam na opis i kako je bilo u dobroj kategoriji mislio sam da je sve u redu - ispričao je za Nottingham Post. 

 

Paket koji mu je stigao doma bio je puno tanji i manji od onog što je očekivao. Kako je i pisalo u oglasu, dobio je fotografiju Xbox One konzole, a na drugoj strani je pisalo'Hvala za vašu kupovinu'. 

 

Da bi stvar bila još gora, sama fotografija i nije baš neke kvalitete. Izgleda kao da je isprintana na printeru koji je na kraju s bojom te baš i nije nešto što bi bilo primjereno za postaviti na zid.

 

Mladić sada pokušava preko stranice eBay dobiti nazad svoj novac, a rekli su mu da će dobiti puni povrat jer je oglas bio zavaravajuć. Oglas više nije aktivan, ali ova priča još jednom je očiti znak upozorenja da treba dobro proučiti sve detalje ponude na online trgovinama. Jednako tako, treba paziti na ponude koje zvuče predobro da bi bile istinite. 

Najčitanije (7 dana)

FOTO: Djeca iz župskog vrtića učila kako se ponašati u potresu, požaru ili poplavi
BRZA CESTA ISPOD PODSTRANJA - Duper: Od tri loša, izabrali se najgore rješenje
OBNOVA KOLNIKA: U subotu iz Grada prema Župi samo jednim putem


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja