Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTOGALERIJA: Gromovi u Župi dubrovačkoj

23.10.2017.


Članovi udruge ratnih veterana 2.gardijske brigade Gromovi i članovi obitelji poginulih posjetili su danas Župu dubrovačku u sklopu obilaska „Južnog bojišta“  Livno-Mostar- Dubrovnik- Brgat.


 

U jutarnjim satima na Gornjem Brgatu vijence su položili članovi obitelji poginulih branitelja, te općinski načelnik Silvio Nardelli i njegv zamjenik Mirko Maslać. Svijeće su zapalili i predstavnici udruga iz Domovinskog rata grada Dubrovnika nakon čega su se okupljeni zajedno pomolili za vječni pokoj poginulih branitelja. Nakon održane komemoracije druženje s lokalnim hrvatskim braniteljima nastavilo se u domu na Donjem Brgatu gdje su okrjepu sudionika pripremili predstavnici Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata uz potporu Općine.


 

„Nikad se nećemo moći odužiti niti dovoljno zahvaliti svim braniteljima koji su zaslužni za to što smo danas ovdje, njima koji su svoje živote položili za nas i našu slobodu, za slobodu Župe dubrovačke i dubrovačkog kraja“, rekao je načelnik Nardelli u prigodnom obraćanju.


 

U opsežnim ratnim operacijama koje su vođene za deblokadu Dubrovnika i oslobođenje okupiranih mjesta  Dubrovačkog zaleđa preko 100 pripadnika 2.gardijske brigade Gromovi je ranjeno, a 19 ih je smrtno stradalo.

 

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja