Srijeda, 17. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTOGALERIJA: Župski učenici na Lidranu

06.02.2018.


Međuopćinska smotra Lidrano 2018.održana je u Cavtatu u Domu kulture u utorak 6. veljače. Na smotri su sudjelovali učenici triju osnovnih škola: OŠ Cavtat, OŠ Gruda i OŠ Župa dubrovačka. Voditeljice programa bile su učenice OŠ Župa dubrovačka Marta Lasić i Steffani Klešković, a u uvodnom dijelu programa s recitacijom „Jabuka“ nastupila je učenica  Marta Lukšić.

 

 

 

U kategoriji literarnih radova Osnovnu školu Župa dubrovačka predstavljale su  učenice 6. razreda Gabrijela Matković, Paula Miloslavić i Maris Daničić, a u kategoriji novinarskih radova natjecali su se Helena Marić i Stijepo Purin iz 8. b razreda.

 

 

 

Scenskim nastupima predstavili su se učenici Laura Lazarević iz 6. d, Josip Bačić iz 5. b i dramska grupa učenika od 5. do 8. razreda: Vlaho Srijense, Aneta Škarica, Laura Lazarević, Marin Radić, Dan Vukelić, Marija Turčinović, Karlo Vučičević, IlonaHumek, Josip Bačić i Dora Vekarić.

 

 

 

Na Županijskoj smotri koja će se održati u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku 13. veljače, župsku školu predstavljat će učenik Josip Bačić s monologom „Sretni dani“ te dramska grupa s igrokazom „Nasilje nije u modi“.

 

 

Učenike je za scenski nastup pripremala voditeljica dramske grupe profesorica AsijaKursar, a mentorica učenicima autorima literarnih radova je profesorica Jozefina Domazet Delić.

 

 

- Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na uspješnom sudjelovanju, a učeniku Josipu Bačiću i dramskoj grupi želimo puno uspjeha na Županijskoj smotri, poručuju iz župske osnovne škole.

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja