Srijeda, 26. siječnja 2022.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavoski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Mlađe juniorke Cavtatskih mažoretki prvakinje Hrvatske

30.04.2018.


Cavtatske mažoretke nastupile su proteklog vikenda na 22. prvenstvu Hrvatske koje je u organizaciji Hrvatskog saveza mažoretkinja održano u Solinu. Na prvenstvu je sudjelovala 21 skupina mažoretkinja iz svih dijelova Hrvatske.

 

 

Cavtajke su na prvenstvu nastupile u četiri dobne kategorije: minime starije, mlađe juniorke, juniorke i seniorke, s ukupno 40 natjecateljica, pod vodstvom trenerica i koreografkinja Ane Radojević, Lucije Urlović, Ivanke Barišić i Kate Stanoš.

 


Minime starije s koreografijom Ane Radojević osvojile su u svojoj dobnoj skupini treće mjesto, što je veliki uspjeh i poticaj za ovu skupinu, koja će vjerujemo i u budućnosti postizati lijepe rezultate.

 

 


Minime starije nastupile su u sastavu: Marta Alaki, Lana Barišić, Ana Bilanđija, Mara Fox, Iva Herendija, Helena Lazarević, Nika Kalajdžić, Anamarija Krik, Cvijeta Kolić, Helena Miljanić, Ines Obad, Mia Radin, Leticija Veramenta, Paula Vojnić i Nike Šiša.

 

 

Mlađe juniorke s koreografijom Lucije Urlović osvojile su prvo mjesto i naslov prvakinja Hrvatske, što je u konkurenciji ponajboljih hrvatskih mažoret skupina izniman rezultat. Ovom pobjedom Cavtatske mažoretke stekle su pravo predstavljati Hrvatsku na predstojećem Europskom prvenstvu kojem je domaćin Hrvatska. Prvenstvo će se početkom listopada održati u Poreču.

 

 

Mlađe juniorke nastupile su u sastavu: Josipa Barišić, Lucija Bijelić, Mihaela Blažević, Dora Caput, Barbara Dragun, Katarina Drobac. Marijana Đuka, Mihaela Kuliš, Nin Protrka, Anđela Rodić, Antonela Rodić, Marina Hanzijer, Nika Orepić, Mihaela Hanzijer i Andrijana Urlović.

 

 

Načelnik Lasić je u svoje osobno ime te u ime cijele Općine Konavle čestitao mažoretkama na velikim uspjesima.

Najčitanije (7 dana)

Zbog Facebook komentara protiv policije, Dubrovčanin zadržan na granici kako bi mu uručili prekršajnu prijavu
ŽUPANIJA: Ne planira se izgradnja još jedne škole u Župi
Nemojte je bacati: Evo za što sve možete iskoristiti koru od naranče


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja